[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Passie voor het welzijn van
huisdieren

Alle honden en katten die door Hill's Pet Nutrition worden verzorgd, leven in een liefdevolle, veilige en schone omgeving met voldoende speelmogelijkheden. We gebruiken alleen niet-invasieve, humane onderzoeksmethoden die nodig zijn om nutritionele technologieën te ontwikkelen zodat honden en katten langer en gezonder leven. Onze doorbraken in dierenvoeding zijn onovertroffen in de diervoedingsindustrie. We hebben met ons bedrijf een reputatie opgebouwd waarbij het voortdurend hanteren van de hoogste ethische normen zeer belangrijk is.

Iedere dag bewijzen we dat kwalitatief wetenschappelijke technologie en vakbekwame dierverzorging samen nodig zijn om het gezonde leven van honden en katten te verbeteren. Daarom ondersteunt (en voert het uit) Hill's alleen verantwoordelijke, verzorgende en humane verzorging van huisdieren. Alle onderzoeken die uitgevoerd of ondersteund worden door Hill's - of dat nu in het Hill's Pet Nutrition Center is of extern bij consumenten thuis, bij diergeneeskundige faculteiten of elders- moeten voldoen aan de volgende strenge Hill's richtlijnen om een exceptionele dierverzorging te verzekeren:We nemen geen deel aan onderzoeken die de gezondheid van honden en katten in gevaar brengen. Alle door Hill's ondersteunde onderzoeken zijn ontworpen om de gezondheid van honden en katten te handhaven en te verbeteren. Er wordt geen onderzoek uitgevoerd op honden en katten waarbij euthanasie vereist is.
• 


Wanneer we de manier bestuderen waarop een voedingsstof wordt opgenomen, gedistribueerd, opgeslagen, gebruikt en vrijgegeven door het lichaam van een hond of een kat, gebruiken we alleen onderzoeksmethodes die het veterinaire equivalent zijn van humane voedings- of medische onderzoeken. Hill’s voert geen onderzoeken uit of ondersteunt geen onderzoeken die bij honden of katten pijn veroorzaken. Dit is gebaseerd op het geloof dat wat pijnlijk is voor mensen, ook pijnlijk is voor honden en katten.


We voeren alleen onderzoeken uit als we over onweerlegbaar bewijs beschikken dat we de gezondheid en het welzijn van gezelschapsdieren kunnen verbeteren. Deze onderzoeken resulteren vaak in een doorbraak in voedingsbevindingen, die het leven verbeteren van miljoenen honden en katten.


Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om onderzoek met dieren te beperken. Een groot aantal van de honden en katten die betrokken zijn in onze voedingsonderzoeken, neemt deel aan 'thuisonderzoeken'. Onze dierenartsen en voedingsdeskundigen zijn bekwaam in het ontwikkelen van modellen die dierlijke stelsels simuleren. Zo hebben we bijvoorbeeld voor orale testen een artificiële mond ontwikkeld die de effectiviteit van nieuwe technologieën meet. Een ander voorbeeld is onze ontwikkeling en gebruik van een wiskundige formule, die gebaseerd is op het voedingsstoffenprofiel van het voer en die de pH waarde van kattenurine nauwkeurig voorspelt zonder dat er een dier bij het onderzoek betrokken is.


Om eigenaren gerust te stellen dat onze therapeutische voedingen veilig en effectief zijn, ondersteunen we onderzoeken die huisdieren gebruiken met natuurlijk voorkomende aandoeningen. We nemen niet deel aan onderzoeken waar chirurgische of niet-chirurgische methodes worden gebruikt om aandoeningen te creëren of simuleren.


Het Hill’s Pet Nutrition Center en andere externe faciliteiten die Hill's ondersteunt, moeten alle bedrijfswettelijke normen voor dierverzorging hanteren of overtreffen. Voor alle onderzoeken die uitgevoerd worden bij externe activiteiten, wijzen we "huisdieradvocaten" aan die verantwoordelijk zijn voor het verzekeren van de medelevende verzorging van ieder huisdier, waarbij het verstrekken van beweging en een sociale omgeving de belangrijkste onderdelen zijn.


Wij steunen en moedigen de adoptie van honden en katten aan die voorheen meegedaan hebben aan onderzoeken. Wij raden nieuwe honden- en katteneigenaren sterk aan éérst onderzoek te verrichten over hoe je voor je hond of kat moet zorgen voordat je deze in huis neemt.
• 


We publiceren de resultaten van onze onderzoeken om de kennis van nutritionele verzorging te bevorderen en helpen onnodige herhaling van onderzoeken te voorkomen.


Hill’s gebruikt alleen gegevens van onderzoeken bij huisdieren die publiek eigendom zijn (voorheen gepubliceerd) of waarvan de onderzoeken zijn uitgevoerd onder de "Global Animal Welfare Policy".

[ ↑ skip to content ↑ ]