[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Het verhaal van Hill's


Original K/D Can

Het eerste dierenvoer van Hill's

Dr. Mark Morris was een bijzondere dierenarts. Hij vond dat we de gezondheid van dieren net zo serieus moesten nemen als die van onszelf. Daarom opende hij de allereerste kliniek voor huisdieren. Tot die tijd behandelden dierenartsen voornamelijk grote boerderijdieren en honden en paarden die voor de mens werkten.

Mark Morris zag het verband tussen slechte voeding en ziekte bij huisdieren en daarom ontwikkelde hij een dierenvoer dat beter was dan elk ander voer dat op dat moment verkrijgbaar was. Het bedrijf begon klein, waarbij Mark en zijn vrouw zelf het voer bereidden voor hun patiënten.

Buddy and his owner

 

Buddy. Het allereerste Hill's huisdier.

Het keerpunt voor Dr. Morris kwam toen hij een blinde man ontmoette, die Morris Frank heette. Frank had een blindengeleidehond Buddy, waar hij dol op was, maar die leed aan een nierziekte. Hij vroeg aan Dr. Morris of hij hem kon helpen.

Dr.'Morris wist dat veel goedverkopend dierenvoer in die tijd veel zout bevatte voor een betere smaak en dat het daarom schadelijk kon zijn voor de nieren. Dus begon hij met de ontwikkeling van een voer dat weinig zout bevatte, maar toch zeer smaakvol en voedzaam was.

Dit voer werd Hill's Prescription Diet k/d™, wat het eerste dierenvoer van Hill's was, dat in de winkels verkrijgbaar was. Het zorgde ervoor dat Morris en Buddy nog veel fijne jaren samen konden doorbrengen. Daarom beschouwen we Buddy als het allereerste Hill's huisdier.

 

 

Hill's is het populairste dierenvoer onder dierenartsen

Hill's dierenvoer is ontwikkeld door een dierenarts en de reputatie ervan is ijzersterk. Dierenartsen vertrouwen op Hill's, omdat ze weten dat al ons voer zorgvuldig wordt samengesteld door veterinaire deskundigen en we alleen de beste ingrediënten gebruiken die in laboratoria zijn getest.

 

Uw huisdier kan ook een Hill's huisdier worden.

Ons dierenvoer wordt nog steeds door dierenartsen samengesteld en helpt zowel dieren als hun eigenaren om samen het beste uit het leven te halen. Wij geloven dat wanneer u uw hond of kat Hill's te eten geeft, u uw huisdier de kans biedt op een langer, gezonder en prettiger leven.

(De foto van Morris Frank en Buddy, de SEEING EYE®-hond, die in de gids staat is eigendom van, en gebruikt met toestemming van, The Seeing Eye, Inc.)

 

[ ↑ skip to content ↑ ]