[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Een belofte over kwaliteit en
veiligheidProductontwikkeling

Meer dan 150 dierenartsen, voedingswetenschappers, technici en promoverende voedingsdeskundigen in dienst van Hill’s, ontwikkelen huisdiervoeding van het merk Science Plan en Prescription Diet om zo te kunnen voldoen aan de behoeften van uw huisdier wanneer deze zich goed voelt of juist ziek is. Elk ingrediënt wordt geanalyseerd om zeker te zijn van de veiligheid wanneer dit wordt toegevoegd aan het voer dat uw huisdier eet. We analyseren het profiel van de ingrediënten van onze producten op meer dan 100 voedingsstoffen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de strikte en precieze samenstelling krijgt die het nodig heeft.

 

Voorziening van ingrediënten

We onderzoeken elk ingrediënt door dit te testen op microbiologische, sensorische, chemische en vreemde stoffen om u wat gemoedsrust te geven wanneer u uw huisdier voert. Alleen de leveranciers van ingrediënten die in het bezit zijn van faciliteiten die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen voor grondstoffen worden goedgekeurd door Hill’s. Elke locatie van elke leverancier van ingrediënten wordt afzonderlijk gekwalificeerd om zo te zorgen voor samenhang in de kwaliteit van het ingrediënt.

 

Productvervaardiging

De kwaliteit van het product wordt continu in de gaten gehouden en elektronisch gedocumenteerd door middel van online kwaliteitscontroles gedurende het productieproces. We voeren jaarlijkse controles uit wat betreft de kwaliteit van de systemen van alle productiefaciliteiten om er zo voor te zorgen dat we voldoen aan de hoge maatstaven die uw huisdier verdient. Wij leven de normen van zowel de Good Manufacturing Practises (GMP) als het American Institute of Baking (AIB) na, zodat het voer van uw huisdier is geproduceerd onder schone en hygiënische omstandigheden.

 

Eindproduct

We voeren dagelijks eindcontroles uit met betrekking tot de veiligheid van elk product uit het Hill’s Science Plan en Hill’s Prescription Diet-assortiment om zo de veiligheid van het voer voor uw huisdier te waarborgen. Alle huisdiervoedingsproducten van Hill’s worden gescreend op metaaldeeltjes en ander vreemd materiaal voordat het op de markt wordt gebracht. Alle eindproducten worden natuurkundig onderzocht en getest op belangrijke voedingsstoffen voor het op de markt wordt gebracht om zo te kunnen garanderen dat uw huisdier een consistent product krijgt.

[ ↑ skip to content ↑ ]