[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Zorgen voor een kitten

Een pluizige nieuweling bij u thuis welkom heten? Dit is een goed startpunt voor trainingstips, praktische tips, gezondheidsadviezen en voedingsinformatie om uw kitten zo goed mogelijk aan zijn of haar leven te laten beginnen.

Uw kitten mee naar huis nemen

Ieders hart smelt bij de aanblik van een jong katje. Maar besef wel dat zo'n schattig bolletje wol dat u mee naar huis neemt een heel leven lang goed moet worden verzorgd.

Meer informatie

Training en gedrag van kittens

Katten zijn van nature erg schoon en de kans is groot dat uw kitten al van haar moeder heeft geleerd dat ze de kattenbak moet gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is een plastic kattenbak kopen die groot genoeg is voor uw kitten om in te bewegen en deze te vullen met voldoende kattengrit om de bodem te bedekken (als u hetzelfde merk gebruikt als dat van uw fokker zal uw kitten daar blij mee zijn en de geur en het materiaal meteen herkennen).

Meer informatie

Gezondheid en welzijn

Katten hebben, net als mensen, beweging nodig om fit en gezond te blijven. Het ligt echter niet voor de hand dat ze met grote regelmaat naar het fitnesscentrum zullen gaan.

Meer informatie

[ ↑ skip to content ↑ ]