[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Voer uw volledige naam in, uw e-mailadres en de naam van uw huisdier. * Verplicht veld

Deel uw verhaal. *

Mogen we contact met u opnemen over uw verhaal? *

Upload een foto en/of video van uw huisdier. Max. bestandsgrootte: 5MB

Deel uw verhaal. *

Deel uw succes!

Aanbevolen door dierenartsen

Er is een reden waarom Hill's overal ter wereld wordt aanbevolen door dierenartsen. We willen graag uw succesverhalen over Hill's producten horen!

PUBLICATIE VAN ONLINE GETUIGENISSEN

Hierbij verleen ik Hill's Pet Nutrition, Inc. ("Adverteerder"), haar dochterondernemingen en gelieerde bedrijven, en hun respectieve rechtverkrijgenden, licentiehouders, rechtsopvolgers, agenten en wettelijke vertegenwoordigers (verder collectief aangeduid als de "Gelicentieerde Partijen"), vrijwillig het recht om het volgende te gebruiken, te publiceren en met een copyright te beschermen: mijn naam, stad/land waar ik verblijf, getuigenissenverklaringen, en/of foto's, video's en andere elektronische en/of digitale beeltenissen of beelden van mij en/of mijn huisdier(en) (deze foto's, video's of elektronische en/of digitale beeltenissen of beelden worden verder collectief aangeduid als "beelden") die door mij online werden gezet op deze datum via de website van de Adverteerder, voor onbeperkt gebruik wereldwijd in alle media en advertentie- en promotietypes voor de Hill's-huisdierenvoeding van de adverteerder.

Ik ga ermee akkoord dat de Gelicentieerde Partijen het recht hebben om deze ingediende getuigenissenverklaringen (of verklaringen in andere woorden die in wezen hetzelfde betekenen) aan mij toe te schrijven, waarover ik hierbij verklaar dat ze een expressie vormen van mijn persoonlijke ervaring en mening.

Ik verklaar hierbij eveneens dat: (a) alle ingediende beelden uitsluitend van mij en/of mijn huisdieren zijn, en dat er geen beeltenissen of beelden van andere personen op staan of van huisdieren die niet van mij zijn; (b) dat ik de eigenaar ben van deze beelden; en (c) dat ik 18 jaar of ouder ben en de volledige toestemming heb om de rechten te verlenen aan de Gelicentieerde Partijen zoals hierboven opgesomd. Ik ga ermee akkoord en begrijp dat de door mij ingediende beelden eigendom worden van de Gelicentieerde Partijen en niet aan mij zullen worden teruggegeven.

Ik ga ermee akkoord dat advertenties of andere materialen niet vóór het gebruik door de Gelicentieerde Partijen aan mij ter goedkeuring dienen te worden voorgelegd.

Ik vrijwaar de Gelicentieerde Partijen van alle claims, schulden, eisen, acties of oorzaken van acties, rechtszaken, geldbedragen, schade en aansprakelijkheden van welke aard dan ook, die zijn gerezen of zullen rijzen als gevolg van het uitoefenen van de rechten die ik aan de Gelicentieerde Partijen heb gegeven zoals in deze verklaring vermeld. Ik ga er verder mee akkoord dat ik de Gelicentieerde Partijen aansprakelijkheid zal besparen en dat ik de Gelicentieerde Partijen zal vrijwaren van alle kosten, uitgaven, en aansprakelijkheden opgelopen door de Gelicentieerde Partijen in verband met het verdedigen van elke claim of alle claims in verband ermee, inclusief redelijke advocatenhonoraria.

Niets in deze overeenkomst zal een verplichting voor de Gelicentieerde Partijen inhouden om de hierin opgesomde rechten te gebruiken.

[ ↑ skip to content ↑ ]