[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Zorgen voor een volwassen hond

'Je bent wat je eet', en dat geldt ook voor honden. Ontdek meer over de wetenschap achter nauwkeurige voeding en waarom voeding zo belangrijk is om uw hond in topvorm te houden.

Hoeveel beweging heeft mijn hond nodig?

Precies weten hoeveel beweging een hond nodig heeft kan moeilijk zijn. Te veel kan leiden tot vermoeidheid of blessures en te weinig kan leiden tot gewichtstoename, verveling en opgekropte energie. Dus hoeveel beweging is precies genoeg? Lees het hier...

Meer informatie

Het juiste hondenvoer per levensfase

Een hond voeren komt neer op hem iedere dag een kom hondenvoer geven. Simpel, toch? Niet echt. De voedingsbehoeften van een hond zijn in hoge mate afhankelijk van zijn ras, leeftijd en conditie. Daarom is het belangrijk om hem in iedere levensfase de juiste voeding te geven.

Meer informatie

Gebitsverzorging voor honden – zonder tandenborstel!

Mondverzorging voor honden is belangrijk voor de totale gezondheid, maar een hondengebit poetsen kan een hele opgave zijn. Gelukkig zijn er ook andere manieren om voor het gebit van uw hond te verzorgen! Lees er alles over!

Meer informatie

Speelplezier met uw hond

Speelplezier houdt huisdieren jong, actief en bezig. Spelen helpt ook de band tussen huisdier en baasje sterk te houden, dus plan iedere dag wat interactief speelplezier in. Meer over spelen

Meer informatie

Goede huid- en vachtverzorging – voor honden!

Wassen en borstelen is niet alleen voor showhonden – alle honden hebben baat bij een goede verzorging. Behalve om Bello lekker te laten ruiken (of op zijn minst niet als een natte hond), blijft uw hond door de verzorging gezonder en kunt u mogelijke problemen sneller ontdekken. Lees onze geweldige verzorgingstips voor honden!

Meer informatie

Is het tijd om manieren te krijgen?

Honden op hun ideale gewicht houden helpt hen in het algemeen gezonder te blijven. Het is gemakkelijk om honden fit te houden met regelmatige lichaamsbeweging in combinatie met de revolutionaire samenstelling voor gewichtscontrole in Hill's™ VetEssentials! Meer over gewicht

Meer informatie

Leven met andere huisdieren en mensen

Met de juiste voorbereiding moet het samenbrengen van een hond en een nieuwe baby niet voor problemen zorgen. Natuurlijk is het altijd een spannende tijd wanneer een nieuwe baby geboren wordt, maar soms zal een hond uw enthousiasme niet delen.

Meer informatie

Gedrag

Angst voor onweer is een veel voorkomende fobie bij honden. Het wordt meestal gekenmerkt door verstoppen, janken, blaffen, krabben en zelfs urineren.

Meer informatie

Praktische tips

De sleutel tot vliegen met uw hond is voorbereiding. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de quarantaine-eisen van het land van bestemming.

Meer informatie

Gezondheid en welzijn

Naast u en uw familie is de dierenarts van uw hond de belangrijkste persoon in zijn leven. De dierenarts is immers verantwoordelijk voor zijn gezondheid gedurende zijn hele leven. Dus hoe kiest u een dierenarts die de best mogelijke zorg biedt? Eén van de beste manieren om een dierenarts te vinden, is door middel van de aanbeveling van een vriend.

Meer informatie

[ ↑ skip to content ↑ ]