[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Praktische tips

Praktische tips voor veelvoorkomende problemen met honden

Het beste speelgoed voor uw hond kiezen

Een van de leukste dingen aan een hond hebben, is dat hij zo graag speelt. Het beste hondenspeelgoed kiezen is dan ook een belangrijk onderdeel van uw band.

Meer informatie

Mensen helpen met gezelschapshonden

Honden hebben de reputatie goed gezelschap te zijn, en niet zonder reden. Hun vermogen om contact te maken met mensen is een van de redenen waarom veel honden worden ingezet bij therapie met assistentie van dieren (TAD).

Meer informatie

What to do when your pet has digestive upsets

A digestive upset, or a longer standing gut disorder can leave a pet’s digestive system feeling fragile and so extra care needs to be taken when it comes to choosing the right food. Vets can often recommend a specific Hill’sTM Prescription DietTM pet food appropriate to the condition – for instance some pets will need a food containing a highly digestible recipe that’s gentle on their stomach. Prescription DietTM i/dTM pet food helps resolve diarrhoea and improve digestion and you can expect to see the difference in your pet in as little as 3 days .

Meer informatie

Vliegen met uw hond

De sleutel tot vliegen met uw hond is voorbereiding. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de quarantaine-eisen van het land van bestemming.

Meer informatie

Hoe zorg ik ervoor dat mijn hond stopt met blaffen?

De beheersing van het geluidsniveau van uw hond is een belangrijk onderdeel van uw takenpakket als hondeneigenaar. Immers, overmatig geblaf kan niet alleen voor u vervelend zijn, ook uw buren kunnen hier last van hebben. Waarom al dat lawaai De eerste stap in omgaan met het probleem is om te begrijpen waarom een hond blaft.

Meer informatie

Hoe uw hond te borstelen en te wassen

U vindt het mogelijk belangrijker om uw hond in bad te doen dan uw hond zelf -in het bijzonder waneer hij buiten in de modder heeft gerold. Maar om het voor u beiden zo gemakkelijke mogelijk te maken zijn er een aantal dingen die u kunt doen om het bad zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

Reizen met uw hond

Samen met uw hond reizen kan erg leuk zijn als u de juiste voorbereidingen treft. Een slechte voorbereiding levert echter stress op voor zowel uzelf als uw hond.

Meer informatie

“Kijk eens naar het vogeltje!” Hoe je de perfecte foto van je hond kan nemen

Elke hond is uniek en in de ogen van elke ‘dierenouder’ het mooiste dier dat er ooit op aarde geleefd heeft. En zo zou het ook moeten zijn. Maar hoe leg je dat karakter, die persoonlijkheid, dat ‘speciale iets’ aan je hond vast op een foto die je altijd zal koesteren? Wel, het goede nieuws is dat dit met de komst van de betaalbare digitale camera’s makkelijker dan ooit tevoren is geworden.

Meer informatie

[ ↑ skip to content ↑ ]