[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Zorgen voor een puppy

De eerste paar stappen met een nieuwe puppy? Dit is een goed startpunt voor trainingstips, praktische tips, gezondheidsadviezen en voedingsinformatie om uw puppy zo goed mogelijk aan zijn of haar leven te laten beginnen.

Puppy's worden geleverd zonder handleiding

Een nieuwe puppy in huis is leuk en opwindend. Maar net zoals voor een baby geldt, zit er geen handleiding bij.

Meer informatie

Training en gedrag van puppy's

Iedereen wil een pup die zich goed gedraagt en blij en sociaal is, maar dit bereikt u alleen als u hier zelf aan werkt. Daarom is het heel belangrijk om vroeg met training te beginnen. De training zal waarschijnlijk al zijn gestart voordat u hem hebt opgehaald en misschien heeft men al een aantal basisoefeningen met uw puppy gedaan, zodat hij al een beetje gehoorzaam en zindelijk is.

Meer informatie

Praktische tips

Uw puppy zal vooral tijdens de eerste weken en maanden van het eerste, vormende jaar een groot aantal ervaringen opdoen. De meeste ervan zullen fijn en plezierig zijn. Er zullen echter ook wat minder leuke ervaringen zijn. Om u hierop voor te bereiden, noemen we hier een aantal valkuilen waar u op moet letten.

Meer informatie

Gezondheid en welzijn

Voor elk ras geldt dat alle puppy's zich op dezelfde manier ontwikkelen. Ze gaan door dezelfde fasen van kind-zijn tot volwassenheid. Voor u is het niet alleen interessant om deze fasen te kennen, het is ook belangrijk om te weten waar uw puppy in de diverse stadia van zijn leven toe in staat is.

Meer informatie

[ ↑ skip to content ↑ ]