[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Praktische tips

Praktische tips voor veelvoorkomende problemen met puppy's

Seizoensgebonden adviezen

Uw puppy zal vooral tijdens de eerste weken en maanden van het eerste, vormende jaar een groot aantal ervaringen opdoen. De meeste ervan zullen fijn en plezierig zijn. Er zullen echter ook wat minder leuke ervaringen zijn. Om u hierop voor te bereiden, noemen we hier een aantal valkuilen waar u op moet letten.

Meer informatie

Honden en onweer

Angst voor onweer is een veelvoorkomende fobie bij honden. Het wordt meestal gekenmerkt door verstoppen, janken, blaffen, krabben of zelfs urineren.

Meer informatie

Uit elkaar

U mag uw puppy nooit alleen thuis laten. Volgens de Dierenbescherming raken vrijwel alle honden gestrest, luidruchtig en vernielzuchtig wanneer ze alleen thuis worden gelaten, en doen ze vaak hun behoefte in huis.

Meer informatie

Reizen met uw puppy

Er zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden om uw puppy met u mee op vakantie te nemen. In veel tijdschriften vindt u advertenties voor vakantieaccommodaties waar u samen met uw huisdier van harte welkom bent.

Meer informatie

Identificatie voor uw puppy

Zoals al eerder gezegd, bent u wettelijk verplicht om uw pup een halsband te laten dragen met daaraan duidelijk uw contactgegevens. Maar er zijn nog meer maatregelen die u kunt nemen om er voor te zorgen dat uw puppy veilig bij u terugkeert als hij onverhoopt zoek is geraakt.

Meer informatie

[ ↑ skip to content ↑ ]