[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Waarom Hill's
dierenvoeding

Bij Hill's begrijpen wij de bijzondere band tussen u en uw hond of kat. Dat is precies de reden waarom we ons volop inspannen om u de best mogelijke voedingszorg te bieden om deze band goed en gezond te helpen houden.

Gedreven door innovatie zorgen wij voor de allerbeste ingrediënten en een optimale balans aan voedingsstoffen in onze voeding, die passen bij de leeftijd, (ras)grootte en fysieke conditie van uw huisdier. Misschien kiezen veel dierenartsen voor hun eigen huisdieren daarom wel voor de dierenvoeding van Hill's.


Wie wij zijn

Hill's Pet Nutrition zet zich in om huisdieren te helpen genieten van een optimale levenskwaliteit door het bieden van hoogwaardige voeding en zorg voor hun gezondheid. Deze unieke toewijding aan gezonde, gelukkige huisdieren bezielt ons in alles wat we doen.

Ontdek

het verhaal van Hill's


Waar Hill's
voor staat

Het is onze missie om de speciale band tussen mensen en dieren te verrijken en te verlengen.

Lees meer

over onze missie, onze filosofie en onze visie


Onze passie voor dierenwelzijn

Alle huisdieren die door Hill's Pet Nutrition worden verzorgd krijgen een liefdevolle, veilige en schone omgeving met voldoende speelmogelijkheden. We gebruiken alleen niet-invasieve, humane onderzoeksmethoden en voeren alleen onderzoeken uit die nodig zijn om voedingstechnologieën te ontwikkelen die honden en katten een langer en gezonder leven kunnen geven.

Kijk zelf

wat we bij Hill's belangrijk vinden

Toegewijd aan
betere voeding

Ondersteund door wetenschappelijk onderzoek maakt Hill's een van de meest hoogwaardige dierenvoeding, specifiek samengesteld om tegemoet te komen aan tal van unieke voedingsbehoeften van uw huisdier.

Ontdek

onze voedingsfilosofie


MIJN PRODUCTBEOORDELING Vertel ons het verhaal van uw huisdier

Hart voor
kwaliteit en
veiligheid

Bij Hill's hanteren we de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen bij alle aspecten van de bereiding en verpakking van onze eersteklas dierenvoeding.

Lees verder

over Hill's bekroonde normen

Onze inzet
voor duurzaamheid

Bij Hill's zetten we ons op verschillende manieren in voor duurzaamheid. Daarbij kijken we veel verder dan huisdieren alleen en zetten we ons ook in voor mensen, onze prestaties en onze planeet.

Lees meer

over Hill's inzet voor duurzaamheid

Onze liefde voor huisdieren
ondersteunt dieren in Belgische asielen

Bij Hill's houden we van alle huisdieren. Daarom steunen we het werk van liefdadigheidsorganisaties en dierenasielen en helpen we zo ieder jaar bijna 1 miljoen honden en katten over de hele wereld.

Lees meer

over ons liefdadigheidswerk in België

(4/5)

"elliott houdt heel veel van prescription diet van sciences hills, het helpt hem met zijn problemen van maag en gewicht since 2 jaar, ik zou liever niet meer veranderen want hij is nu zo gelukkig en ik voel het !"

– A. Kodeck met hond Elliott

Meer lezen
(5/5)

"De poezen zijn verlekkerd op deze voeding. Ze zien er prachtig uit met glanzende vacht en hebben een excellente spijsvertering. Ideal Balance wordt zelfs gesmaakt door onze tuinvogels en egeltjes ☺"

– G. Lemmens met kat Kitty & Trica & Vlekje

Meer lezen
(5/5)

"Mijn Tyras is verzot op zijn dieet eten van Metabolic. Hij is zeven jaar een half en nog heel fit."

– S. Audenaerde met hond Tyras

Meer lezen
[ ↑ skip to content ↑ ]