[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Clinically Proven

Wetenschappelijk bewezen antioxidanten
De wetenschappelijk bewezen antioxidanten in Hill’s™ Science Plan™-voeding spelen een vitale rol in de ondersteuning van de gezondheid van uw huisdier. Vitamines E en C zijn wetenschappelijk bewezen om vrije radicalen (geassocieerd met het verouderingsproces) te neutraliseren en het immuunsysteem te ondersteunen, en daarmee te weerstand van uw huisdier te helpen versterken.


100% tevredenheidsgarantie
Omdat we ervan overtuigd zijn dat Hill’s voeding zo goed smaakt, bieden wij u een 100% tevredenheidgarantie aan (op smaak, consistentie en kwaliteit van onze producten). Mocht uw huisdier de voeding niet lekker vinden of niet tevreden zijn, dan kunt u het Hill’s product terug brengen naar het Hill’s verkooppunt en krijgt u uw geld terug. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Heerlijke voeding tegen een betaalbare prijs
Met voeding die zo voedzaam en verteerbaar is als het onze, hoeft uw huisdier niet veel te eten om tevreden te zijn terwijl zij tegelijkertijd wél alle voedingsstoffen binnenkrijgt voor een gezonde ontwikkeling. Daarom doet u langer met een zak Hill’s™ Science Plan™ en zijn de kosten per dag lager dan u wellicht denkt. Ontdek het zelf en kijk op de verpakking voor de aanbevolen dagelijkse voedingshoeveelheid voor uw huisdier.

[ ↑ skip to content ↑ ]