[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Waarom is het belangrijk dat de werkzaamheid van j/d 'wetenschappelijk bewezen' is?

De werkzaamheid van Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ is wetenschappelijk bewezen in meerdere onderzoeken door onafhankelijke deskundigen en universiteiten over de hele wereld.

Dat betekent niet alleen dat we de term 'wetenschappelijk bewezen' met overtuiging kunnen gebruiken, maar ook dat u erop kunt vertrouwen dat Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ uw hond daadwerkelijk alle beloofde gezondheidsvoordelen biedt.

Na het geven van j/d aan honden en katten met gewrichtsproblemen hebben de specialisten de volgende resultaten waargenomen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ uw hond helpt beter te lopen, rennen en springen in slechts 21 dagen.1

Ondersteund door wetenschappelijk onderzoek:
1.Fritsch D, Allen TA, Dodd CE, et al. Dose-titration effects of fish oil omega-3 fatty acids in osteoarthritic dogs. J Vet Intern Med 2010; 24:1020-1026

DOE DE 21-DAGEN TEST

Onze belofte om ethisch met dieren om te gaan

Omdat wij een bedrijf zijn van dierenliefhebbers en huisdiereigenaren, voldoen alle door Hill's uitgevoerde of gefinancieerde onderzoeken aan de strengste richtlijnen om dieren in elk opzicht humaan te behandelen en liefdevol te verzorgen.

[ ↑ skip to content ↑ ]