[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Nieuws - December

Laatste wijziging 21/12/2015
Wist u dat de voedingsbehoeften van uw kat na sterilisatie/castratie veranderen? Katten hebben minder calorieën en lagere gehaltes aan mineralen nodig om hen te helpen overgewicht, blaasproblemen en nog veel meer te voorkomen. Meer informatie over de juiste stap qua voeding na sterilisatie/castratie: Hill's™ Science Plan™ VetEssentials NeuteredCat!
Laatste wijziging 16/12/2015
De feestdagen zijn een ideale gelegenheid om je vrolijke viervoeter extra veel liefde te geven - hier volgen wat tips om de feestdagen nog fijner te maken voor je hond.
Laatste wijziging 16/12/2015
De feestdagen zijn een ideale gelegenheid om je zijdezachte vriend(innet)je extra veel liefde te geven - hier volgen wat tips om de feestdagen nog gezelliger te maken voor je kat.
Laatste wijziging 09/12/2015
Blaasproblemen zijn nooit leuk - vooral niet voor huisdieren, die niet kunnen zeggen hoe ze zich voelen. Gelukkig zijn honden gewoonlijk goed in signalen geven bij een probleem. Leer deze tekenen te herkennen! Bovendien is er ook een nieuwe voeding van Prescription Diet™ die kan helpen! Meer informatie ...
Laatste wijziging 12/12/2014
Is voedselovergevoeligheid de oorzaak van de spijsverteringsproblemen van uw hond? Lees meer over voedselovergevoeligheid en de behandeling hiervan...
[ ↑ skip to content ↑ ]