[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Nieuws - Februari

Laatste wijziging 27/02/2017
De voeding waar katten en honden dol op zijn heeft een nieuwe verpakking! Binnenkort kunt u de moderne nieuwe verpakking in de schappen van uw favoriete dierenwinkel vinden. Op zoek naar een Hill’s verkooppunt? Vind er hier een bij u in de buurt.
Laatste wijziging 17/02/2015
Introductie van NIEUWE c/d™ Urinary Stress Reduced Calorie, met alle klinisch bewezen voordelen van de originele c/d™ Urinary Stress-variant, maar met minder calorieën om katten op een gezond gewicht te houden. Ontdek hoe het werkt…
Laatste wijziging 27/02/2014
Als uw kat op onverwachte plaatsen plast, bijvoorbeeld op de huiskamervloer, probeert ze u misschien te vertellen dat ze een probleem heeft met haar urinebuis of blaas, een zogenaamde urinewegaandoening. Deze aandoening komt vaak voor, is uiterst pijnlijk en kan levensbedreigend zijn als het niet wordt behandeld, omdat ze op een ernstigere ziekte kan wijzen. Raadpleeg dus zo snel mogelijk uw dierenarts.
Laatste wijziging 06/02/2014
Bij Hill’s weten we dat u alleen het beste voor uw huisdier wilt. Daarom gebruiken we alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit in al onze dierenvoeding om voor een heerlijke maaltijd te zorgen!
Laatste wijziging 26/02/2013
Deelt u uw slaapruimte met uw harige vriendje? Uit een recente online poll blijkt dat bij 90% van de katteneigenaren de kat in de slaapkamer mag slapen, en dat katten bij meer dan 50% van de baasjes in bed mag slapen.
Laatste wijziging 26/02/2013
'Werkhonden' zijn hondenhelden en de helden die we in het dagelijkse leven zien zijn politiehonden en blindengeleidehonden. Een andere groep die we minder vaak zien zijn de speciaal opgeleide reddingshonden.
Laatste wijziging 22/01/2013
Hoe gezond is uw huisdier eigenlijk? Tijdens de Maand van de Preventie kan elke huisdiereigenaar zijn hond of kat inschrijven voor een gratis gezondheidscheck bij een deelnemende dierenarts in de buurt. Kijk voor meer informatie en om u in te schrijven op: www.maandvandepreventie.be
Wat is de Maand van de Preventie?
[ ↑ skip to content ↑ ]