[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Nieuws - Januari

Laatste wijziging 19/01/2016
Kleine hondjes, relax! Stress kan bijdragen aan spijsverteringsproblemen en ze zelfs veroorzaken, maar het goede nieuws is dat de juiste voeding echt kan helpen. Ontdek vandaag nog wat de NIEUWE Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ Stress voor uw gestreste hond kan doen!
Laatste wijziging 27/01/2015
De 10 Week Challenge en de NIEUWE Science Plan™ Perfect Weight helpen u daarbij. Ga de uitdaging aan en maak kans op gratis huisdiervoeding, aan de deur geleverd, samen met tips om uw huisdier te helpen een gezond gewicht te bereiken. Meld u vandaag nog aan!
Laatste wijziging
A proper pet diet is completely different from a human diet, although many pet owners do not full appreciate that. The facts are that what is good to eat for humans is not always okay to feed their beloved pets.
Laatste wijziging 26/02/2013
'Werkhonden' zijn hondenhelden en de helden die we in het dagelijkse leven zien zijn politiehonden en blindengeleidehonden. Een andere groep die we minder vaak zien zijn de speciaal opgeleide reddingshonden.
Laatste wijziging 22/01/2013
Hoe gezond is uw huisdier eigenlijk? Tijdens de Maand van de Preventie kan elke huisdiereigenaar zijn hond of kat inschrijven voor een gratis gezondheidscheck bij een deelnemende dierenarts in de buurt. Kijk voor meer informatie en om u in te schrijven op: www.maandvandepreventie.be
Wat is de Maand van de Preventie?
[ ↑ skip to content ↑ ]