[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Nieuws - Juni

Laatste wijziging 28/06/2017
Science Plan™ Urinary Health-kattenvoeding met Hairball Control of Urinary Health-kattenvoeding voor gesteriliseerde/gecastreerde katten helpt de urinewegen van uw kat in topconditie te houden, en daarnaast haarbalvorming tegen te gaan of het gewicht onder controle te houden. Nu kunt u alles en nog meer voor uw kat doen!
Laatste wijziging 23/06/2017
Aangepaste voeding, met een samenstelling op basis van tientallen jaren aan onderzoek naar veroudering, kan een wereld van verschil betekenen voor uw 7+ jaar oude kat! Science Plan™ Youthful Vitality is precies wat een kat op leeftijd nodig heeft: een samenstelling met ingrediënten voor een energieke en levenslustige kat die goed in haar vacht zit en een gezonde hersenfunctie heeft!
Laatste wijziging 21/06/2017
Hill's heeft ruim 70 jaar ervaring in het produceren van specifieke voeding om de gezondheid van huisdieren te ondersteunen. We hebben al die jaren van onderzoek en kennis gebruikt om heerlijke kattenvoeding te maken die de urinewegen van uw kat van de nieren tot en met de blaas gezond houdt.
Laatste wijziging 14/06/2017
Gezonde nieren en een gezonde blaas zijn een vitaal onderdeel van de algehele gezondheid van uw kat. Nu is het gemakkelijker dan ooit om de urinewegen van uw kat in topconditie te houden. Tegelijkertijd kunt u de rest van haar lichaam gezond houden door haarbalvorming tegen te gaan of haar gewicht onder controle houden!
Laatste wijziging 09/06/2014
Iedere hond houdt van wat lekkers.
Laatste wijziging 03-06-2013
Komt de oude dag van uw kat al in zicht? Als katten ouder worden, verandert hun stofwisseling en zijn ze minder actief. Hierdoor hebben ze andere voedingsbehoeften. Lees hoe de behoeften van uw kat vanaf haar 11e levensjaar veranderen.
Laatste wijziging 15/07/2013
Vanaf de leeftijd van 11 jaar worden katten meestal als ‘op leeftijd’ of ‘senior’ beschouwd. Deze levensfase wordt vaak gekenmerkt door verschillende lichamelijke- en gedragsveranderingen. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn zodat u uw oudere kat kunt helpen genieten van een lang en gezond leven.
Laatste wijziging
When you arrive home with a new playful kitten, you have to think about how to keep him in good cat health for the remainder of his life.
Laatste wijziging 22/06/2009 12:15:00
We love our cats and we want the best for them in everything, especially when it comes to cat nutrition. In order to make sure we give them the best, it really helps to know just what they need for a healthy diet. Humans are omnivores, we get our nutrition from protein as well as plant based foods. Cats are carnivores; they have totally different nutritional needs to their owners.
[ ↑ skip to content ↑ ]