[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Nieuws - Maart

Laatste wijziging 24/03/2015
Ga de 10 Week Challenge aan! Deelnemers krijgen genoeg GRATIS Science Plan™ Perfect Weight-voeding, aan de deur geleverd, om de uitdaging af te ronden (plus geweldige bewegingstips voor huisdieren); zo komt een gezond gewicht wel heel makkelijk dichterbij. Dus waar wacht u nog op?
Laatste wijziging 10/03/2015
Prescription Diet™ k/d™ kattenvoer bevat nu de NIEUWE Enhanced Appetite Trigger (EAT) Technologie, waardoor k/d smakelijker is dan ooit! Het is wetenschappelijk bewezen dat k/d voeding met EAT-Technologie helpt om de eetlust van katten met een nieraandoening te verbeteren. U kunt nu uw kat helpen om weer van haar maaltijden te genieten!
Laatste wijziging 31/03/2014
Plast uw kat naast de kattenbak? Perst ze tijdens het plassen? Zo ja, dan heeft ze mogelijk een aandoening aan de lagere urinewegen (FLUTD, 'Feline Lower Urinary Tract Disease'). FLUTD is een veel voorkomende, ernstige en pijnlijke aandoening, die echter vaak kan worden aangepakt door een verandering van voeding.
Laatste wijziging 21/03/2014
Dierenartsen over de hele wereld adviseren Hill’s aan hun klanten en geven onze voeding aan hun eigen huisdieren. Vraag het maar aan Christina Fach, een dierenarts uit Duitsland, die Science Plan aan haar eigen huisdieren geeft en haar klanten adviseert om hetzelfde te doen.
Laatste wijziging 13/03/2014
Heeft uw kat last van een urinewegaandoening, zoals blaasontsteking, blaasgruis of blaasstenen? Wij kunnen u geruststellen. De juiste, door uw dierenarts aanbevolen, voeding kan uw kat helpen zich snel beter te voelen en een terugkeer van het probleem voorkomen. De NIEUWE Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress is wetenschappelijk bewezen voeding om de terugkeer van FIC-symptomen ('Feline Idiopatische Cystitis', een veel voorkomende vorm van FLUTD, een aandoening van de lagere urinewegen) te verminderen, en bevat ingrediënten om stress te beheersen.
Laatste wijziging 07/03/2014
Goede voeding draait niet alleen om ingrediënten, maar ook om uitgebalanceerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid. Daarom hebben onze experts speciaal aangepaste samenstellingen van dierenvoeding ontwikkeld, die een perfect gebalanceerde voeding voor uw huisdier bieden.
[ ↑ skip to content ↑ ]