[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Wereldwijd aanbevolen door dierenartsen

Dierenartsen over de hele wereld adviseren Hill’s aan hun klanten en geven onze voeding aan hun eigen huisdieren. Vraag het maar aan Christina Fach, een dierenarts uit Duitsland, die Science Plan aan haar eigen huisdieren geeft en haar klanten adviseert om hetzelfde te doen.

“Ik geef mijn honden Hill’s Science Plan, omdat ik geloof dat een uitgebalanceerde voeding van hoge kwaliteit heel belangrijk is om huisdieren gezond en in goede conditie te houden. Om dezelfde redenen adviseer ik Science Plan ook aan mijn klanten. Ze vertellen me vaak hoe die voeding helpt om de vacht van hun huisdier echt gezond te laten glanzen. Daar komt bij dat de voeding erg in de smaak valt bij huisdieren en licht verteerbaar voor ze is.”

Waarom genieten we het vertrouwen van zo veel dierenartsen?

Wij hebben meer dan 150 dierenartsen, voedingsdeskundigen en wetenschappers in dienst om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren die uw huisdier helpen om lang en gezond te leven.

Onze experts bestuderen ook de voorkeuren van huisdieren om te begrijpen hoe smaak, geur en structuur helpen om een perfect gebalanceerde voeding te ontwikkelen. Het resultaat is een complete, perfect gebalanceerde voeding waar uw huisdier gek op zal zijn!

Geen wonder dat Hill’s sinds 1948 het vertrouwen van miljoenen huisdiereneigenaren geniet.

[ ↑ skip to content ↑ ]