[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Hart voor
kwaliteit en
veiligheid

Veiligheid gaat voor
bij alles wat we doen

Hill's is het beste bewijs dat u uw huisdier alleen het allerbeste geeft. Met onze standaard veiligheids- en kwaliteitscontroles hanteert Hill's dikwijls de strengste normen in de huisdiervoedingindustrie.


Productontwikkeling

Er werken bij Hill's ruim 150 dierenartsen, voedingswetenschappers, technici en gepromoveerde voedingsdeskundigen samen aan de ontwikkeling van dierenvoeding. Daarom kunnen we met onze producten uit het Science Plan™- en Prescription Diet™-assortiment aan de voedingsbehoeften van uw gezonde, maar ook uw zieke huisdier voldoen. Elk ingrediënt dat we in onze voeding verwerken, wordt eerst op veiligheid getest. We onderzoeken het ingrediëntenprofiel van onze producten op ruim 100 voedingsstoffen, zodat we zeker weten dat uw huisdier precies dat krijgt wat het nodig heeft in exact de juiste verhoudingen.


Ingrediënten

Omdat we alle ingrediënten uitgebreid microbiologisch, zintuiglijk, en chemisch testen en controleren op ongewenste stoffen weet u zeker dat u uw huisdier veilig te eten geeft. We kopen bij Hill's alleen ingrediënten van leveranciers die aan onze strenge kwaliteitsnormen voor grondstoffen voldoen. Iedere locatie van iedere ingrediëntenleverancier wordt apart gekeurd om zeker te zijn van constante kwaliteit van de ingrediënten.

Productie

De productkwaliteit wordt tijdens het gehele productieproces voortdurend bewaakt en elektronisch gedocumenteerd via online kwaliteitscontroles. We voeren jaarlijkse controles uit op de kwaliteitssystemen van iedere productiefaciliteit, om er zeker van te zijn dat we de hoge kwaliteit kunnen leveren die uw huisdier verdient. We eisen dat zij zich houden aan de standaarden van de Fediaf (European Pet Food Industry Federation), zodat u er zeker van kunt zijn dat uw dierenvoeding onder schone en hygiënische omstandigheden is gemaakt.


Eindproduct

Om er zeker van te zijn dat de voeding voor uw huisdier veilig is, voeren we dagelijks veiligheidseindcontroles uit op ieder product voor Hill’s Science Plan en Hill’s Prescription Diet. Alle dierenvoedingsproducten van Hill's worden gecontroleerd op metalen en andere ongewenste stoffen voordat ze de deur uit gaan. Alle eindproducten worden voor uitlevering fysiek geïnspecteerd en getest op essentiële voedingsstoffen, zodat we zeker weten dat de kwaliteit van de voeding voor uw huisdier in iedere verpakking hetzelfde is.

[ ↑ skip to content ↑ ]