[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Deze is voor mij, kleintje.

Ik ben 7 jaar en nog lang niet van plan om te stoppen.

Video bekijken
(5/5)

Ik heb drie chihuahua's die ouder dan 7 jaar zijn. Het zijn heel lastige eters. Dag één: ze schrokten het voer op. De kleine brokjes waren makkelijk om op te eten en groot genoeg dat ze nog moesten kauwen. Dat is goed voor hun gebit en tegen een stinkende bek. Week drie: Honey was al ruim een jaar niet meer de trap op geklommen. Ze is 13,5 jaar oud en nu rent ze de trap op en af en speelt ze weer. Mijn brombeertje, Petey, tevens 13,5 jaar oud, speelt ook graag mee.

- Jennifer Boyce. Amerikaanse huisdiereigenaren die gratis Youthful Vitality voeding hebben gekregen.

(5/5)

Ik ben mijn hond ruim een maand geleden dit voer gaan geven en zag al snel een groot verschil in zijn dagelijkse omgang met de rest van het gezin. Hij leek meer tijd aan ons te besteden, terwijl hij eerst meer een alleenganger was, of zelfs asociaal. Hij speelde ook meer buiten met onze jongere honden en speelde zelfs met de kat. Hij was vanaf dag één gek op het voer en at zijn bakje iedere keer leeg. Ik ben ontzettend blij met dit voer en raad het iedereen met een volwassen hond aan die wat minder puf lijkt te hebben. Hoewel hij geen pup meer is, heeft hij nu meer energie dan eerst en neemt hij actiever deel aan ons gezin.

- Jennifer Wynne. Amerikaanse huisdiereigenaren die gratis Youthful Vitality voeding hebben gekregen.

(5/5)

Ik heb vier kleine kieskeurige eters die elke voerbak die ik ze heb voorgezet helemaal hebben leeggegeten. Ze kwamen allemaal uit het asiel en hadden een slechte vacht en andere problemen toen ik ze kreeg. Dankzij Hill's Youthful Vitality zien ze er nu geweldig uit en hebben ze meer energie. Ik raad iedereen dit voer VAN HARTE aan.

- Karol Kirksey. Amerikaanse huisdiereigenaren die gratis Youthful Vitality voeding hebben gekregen.

(5/5)

Mijn hond was direct gek op dit voer. Na een paar dagen op dit nieuwe voer hoefde ik me geen zorgen meer te maken dat hij zijn eten zou laten staan. De brokken waren precies groot genoeg voor mijn oudere hond: niet zo klein dat hij ze zonder te kauwen zou doorslikken en niet zo groot dat hij moeite zou hebben om het voer met zijn paar overgebleven tanden door te bijten. Een echt succes.

- Kate Walker. Amerikaanse huisdiereigenaren die gratis Youthful Vitality voeding hebben gekregen.

(5/5)

Ik heb het voer bij Lucy geprobeerd. Ze vond het heerlijk en na vier weken zag ik dat ze actiever was en meer wilde spelen.

- Alfred Myslicki. Amerikaanse huisdiereigenaren die gratis Youthful Vitality voeding hebben gekregen.

Ervaring delen Vertel ons over uw ervaring met Science Plan™ Youthful Vitality.

* Dit is een verplicht veld

[ ↑ skip to content ↑ ]