[ ↓ skip to navigation ↓ ]
Brown and black cat licking lips over a bowl of cat food

Alles wat een
kat nodig heeft
zit in VetEssentials

Hill's™ VetEssentials is een multifunctionele (‘multibenefit’) kattenvoeding die tegemoetkomt aan de 5 essentiële gezondheidsbehoeften van katten in elke levensfase.

De unieke technologieën in VetEssentials

Hill's helpt al meer dan 80 jaar huisdieren een lang en gezond leven te geven. Kwaliteit, smaak en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van voeding voor een betere gezondheid bij huisdieren zijn onze hoogste prioriteit. In het belang van uw huisdier heeft Hill's voor haar huisdiervoeding de volgende unieke technologieën ontwikkeld:

voor een gezonder leven!

U heeft goede gewoontes die uw gezondheid ondersteunen; deel deze ook met uw kat! Dit zijn enkele gezonde gewoontes die uw kat elke dag een geweldig gevoel geven...

Gebitsverzorging

Gebitsverzorging

Hill's klinisch bewezen broktechnologie houdt het gebit bij katten schoon terwijl ze eten, dankzij de 'tandenborstelwerking'!

Meer over gebitsverzorging

Spelen

Spelen

Houd katten jong, actief en vermaakt door iedere dag ‘quality time’ speelplezier in te plannen! Actief spelen helpt ook om de band tussen kat en baasje te onderhouden en te versterken.

Meer over spelen

Optimale
voeding

Optimale voeding

Voeding is van levensbelang voor een lang, gezond kattenleven. Zorg ervoor dat ze in iedere levensfase de juiste voeding krijgt zodat ze op haar best kan blijven.

Meer over voeding

Huidverzorging

Huidverzorging

Een voeding met de juiste hoeveelheden omega-3 en omega-6 vetzuren in combinatie met regelmatig borstelen helpen de huid en vacht van uw kat mooi te blijven: een gezond uiterlijk dat zeker opvalt!

Meer over huid- & vachtverzorging

Gewichts
controle

Gewichtscontrole

Een gezond gewicht betekent een gezondere kat. Combineer regelmatige lichaamsbeweging met de bewezen gehalten aan L-carnitine of de gewichtscontrolesamenstelling in Hill's™ VetEssentials-kattenvoeding!

Meer over gewicht

Beweging

Beweging

Uw kat regelmatig lichaamsbeweging geven helpt haar om calorieën te verbranden en helpt om haar gewrichten en spieren gezond te houden. Maak iedere dag tijd vrij om uw kat beweging te geven, zodat ze haar overtollige energie kwijtraakt en in vorm blijft.

Meer over beweging

Kattenvoeding voor alle levensfasen

Wist u dat de voedingsbehoeften van katten hun leven lang veranderen?

Soort voeding

 • Alle soorten
 • Droogvoer
 • Blikvoer
 • Maaltijdzakje
Zoeken

KITTEN

jonger dan 1 jaar

Kitten

Kittens maken een wereld aan veranderingen door tijdens hun groei- en ontwikkelfasen: opgroeien is veel werk! Kittens hebben veel energie en eiwitten nodig om nieuwe cellen aan te maken, in combinatie met evenwichtige mineralengehalten voor een gezonde groei. Het is bewezen dat de juiste hoeveelheden van de omega-3 vetzuren DHA en EPA een gezonde ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen bevorderen. Bovendien ondersteunen rijke hoeveelheden antioxidanten de ontwikkeling van het immuunsysteem. Kittens hebben licht verteerbare voeding nodig die mild is voor hun maagjes en lekker genoeg om hen een goede eerste ervaring met vast voedsel te geven.

Soort voeding

 • Alle soorten
 • Droogvoer
 • Blikvoer
 • Maaltijdzakje
Zoeken

YOUNG ADULT

1-6 jaar

Jong volwassen katten

De behoeften van jong volwassen katten zijn heel eenvoudig op te noemen: Onderhoud! Katten tijdens hun volwassen jaren gezond houden kan wat zorg en aandacht vragen, maar is zeker de moeite waard! Perfect gebalanceerde mineralen, energie en licht verteerbare vezels helpen katten in conditie te blijven en ondersteunen een goede werking van de vitale organen tijdens de volwassen fase tot de oudere leeftijd aanbreekt. Nu een goede gezondheid behouden is van vitaal belang voor een betere gezondheid op latere leeftijd!

Soort voeding

 • Alle soorten
 • Droogvoer
 • Blikvoer
 • Maaltijdzakje
Zoeken

ADULT
Gesteriliseerde/
gecastreerde katten

1-6 jaar

Jong volwassen gesteriliseerde/gecastreerde katten

Gesteriliseerde en gecastreerde katten hebben niet zo veel calorieën nodig om op hun ideale gewicht te blijven, dus lopen ze risico om gemakkelijker aan te komen. Na verloop van tijd worden gesteriliseerde en gecastreerde katten door hun overgewicht vatbaarder voor aandoeningen. Daarom moeten katten na hun sterilisatie of castratie fit en in een goede conditie gehouden worden. Licht verteerbare voeding met de juiste combinatie van vezels zorgt voor een goede werking van het spijsverteringsstelsel en de hoge gehalten aan antioxidanten zorgen voor een sterke weerstand voor een lang en gezond leven.

Soort voeding

 • Alle soorten
 • Droogvoer
 • Blikvoer
 • Maaltijdzakje
Zoeken

MATURE ADULT

7+ jaar

Oudere katten

Oudere katten hebben zeer specifieke voedingsbehoeften op latere leeftijd. Zorg voor een gezond lichaam, en een gezonde geest! Hiervoor zijn gezonde organen en botten, een sterk immuunsysteem, een sterk gebit en nog veel meer nodig. Uw oudere kat zich jong en fit helpen voelen, helpt tegen kwaaltjes die op latere leeftijd vaak voorkomen.

Soort voeding

 • Alle soorten
 • Droogvoer
 • Blikvoer
 • Maaltijdzakje
Zoeken

MATURE ADULT
Gesteriliseerde/
gecastreerde katten

7+ jaar

Oudere gesteriliseerde en gecastreerde katten

Gesteriliseerde en gecastreerde katten hebben niet zo veel calorieën nodig om op hun ideale gewicht te blijven, dus lopen ze risico om gemakkelijker aan te komen. Na verloop van tijd worden gesteriliseerde en gecastreerde katten door overgewicht vatbaarder voor andere aandoeningen. Daarom moeten katten na hun sterilisatie of castratie fit en in een goede conditie gehouden worden. Licht verteerbare voeding met de juiste combinatie van vezels zorgt voor een goede werking van het spijsverteringsstelsel en de hoge gehalten aan antioxidanten zorgen voor een sterke weerstand voor een lang en gezond leven.

Aangepaste voeding voor gesteriliseerde en gecastreerde katten

Meer informatie over de voordelen van
de NIEUWE Hill's™ VetEssentials
NeuteredCat™-voeding

Verkrijgbaar met een heerlijke kip smaak
voor jongvolwassen en oudere katten

Meer informatie

Registreer u nu en ontvang € 5 korting
op uw aankoop van Hill's™-dierenvoeding*

Ontdek de voordelen van -uitsluitend bij dierenartsen verkrijgbare- voeding en blijf op de hoogte van nieuwe producten en tips over de verzorging van uw kat met onze maandelijkse nieuwsbrief. Als u zich vandaag nog bij Hill’s registreert, kunt u meteen profiteren van de voordelen.

Nu aanmelden

*Voorwaarden van toepassing

Verkooppunten
Hill's™ VetEssentials

VetEssentials is uitsluitend verkrijgbaar bij uw dierenarts.

Een dierenarts in uw buurt vinden

[ ↑ skip to content ↑ ]