[ ↓ skip to navigation ↓ ]
Yorkshire Terrier standing over metal bowl of dry dog kibble

Alles wat een
hond nodig heeft
zit in VetEssentials

Hill's™ VetEssentials is een multifunctionele (‘multibenefit’) hondenvoeding die tegemoetkomt aan de 5 essentiële gezondheidsbehoeften van honden in elke levensfase.

De unieke technologieën in VetEssentials

Hill's helpt al meer dan 80 jaar huisdieren een lang en gezond leven te geven. Kwaliteit, smaak en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van voeding voor een betere gezondheid bij huisdieren zijn onze hoogste prioriteit. In het belang van uw huisdier heeft Hill's voor haar huisdiervoeding de volgende unieke technologieën ontwikkeld:

voor een gezonder leven!

U heeft goede gewoontes die uw gezondheid ondersteunen; deel deze ook met uw hond! Dit zijn enkele gezonde gewoontes die uw hond elke dag een geweldig gevoel geven...

Gebitsverzorging

Gebitsverzorging

Hill's™ VetEssentials met Hill's unieke broktechnologie werkt net zoals een tandenborstel en helpt het gebit en het tandvlees gezond te houden tijdens elke maaltijd!

Meer over gebitsverzorging

Spelen

Spelen

Positief speelplezier houdt huisdieren jong, actief en vermaakt! Spelen helpt ook om de band tussen baasje en hond sterk te houden. Plan iedere dag wat tijd voor interactief speelplezier in.

Meer over spelen

Optimale
voeding

Optimale voeding

In elke levensfase de juiste voeding geven helpt uw hond zijn leven lang in topvorm te blijven; het ondersteunt een optimale conditie en een gezond, lang leven!

Meer over voeding

Huidverzorging

Huidverzorging

Regelmatige verzorging en borstelen in combinatie met een voeding met de juiste combinatie van omega-3 en omega-6 vetzuren houdt de huid en vacht van uw hond schoon en glanzend. Voor een goede gezondheid die iedereen opvalt.

Meer over huid- & vachtverzorging

Gewichts
controle

Gewichtscontrole

Honden op hun ideale gewicht houden helpt hen om in het algemeen gezonder te blijven. Het is gemakkelijk om honden fit te houden met regelmatige lichaamsbeweging in combinatie met de revolutionaire technologie voor gewichtscontrole in Hill's™ VetEssentials!

Meer over gewicht

Beweging

Beweging

Dagelijkse lichaamsbeweging is niet alleen goed om calorieën te verbranden en de spieren en gewrichten sterk te houden, maar helpt honden ook hun overtollige energie kwijt te raken. Dat kan dan weer helpen om hen tijdens de training beter geconcentreerd en thuis rustiger te houden!

Meer over beweging

Hondenvoeding voor alle levensfasen

Wist u dat de voedingsbehoeften van honden hun leven lang veranderen?

Rasgrootte

 • Klein - tot 10 kg
 • Middelgroot - tot 25 kg
 • Groot - meer dan 25 kg

Soort voeding

 • Alle soorten
 • Droogvoer
 • Natvoer
Zoeken

PUPPY

jonger dan 1 jaar

Puppies

Puppies maken tijdens hun groei- en ontwikkelfase enorme veranderingen door: opgroeien is veel werk! Met een hele wereld om te ontdekken hebben puppies een grotere behoefte aan energie en eiwitten voor de aanmaak van nieuwe cellen, in combinatie met evenwichtige mineralengehalten voor een gezonde groei. Het is bewezen dat gezonde doses van de omega-3 vetzuren DHA en EPA de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtvermogen bevorderen. Bovendien ondersteunen grote gehalten antioxidanten de ontwikkeling van het immuunsysteem. Gevoelige jonge buikjes hebben licht verteerbare voeding nodig die lekker genoeg smaakt om het spenen te stimuleren.

Rasgrootte

 • Klein - tot 10 kg
 • Middelgroot - tot 25 kg
 • Groot - meer dan 25 kg

Soort voeding

 • Alle soorten
 • Droogvoer
 • Natvoer
Zoeken

ADULT

1-6 jaar

Volwassen honden

De behoeften van volwassen honden zijn heel eenvoudig in één woord samen te vatten: Onderhoud! Een volwassen hond door de jaren heen in goede gezondheid houden kan een nauw luisterende bezigheid zijn, maar met de juiste balans van mineralen, energiegehalte en licht verteerbare prebiotische vezels kunnen honden hun organen en spieren hun hele volwassen levensfase gezond houden met behoud van hun gezondheid op latere leeftijd. Uw hond in goede gezondheid houden is belangrijk voor op latere leeftijd, ook om ziekten te voorkomen.

Rasgrootte

 • Klein - tot 10 kg
 • Middelgroot - tot 25 kg
 • Groot - meer dan 25 kg

Soort voeding

 • Alle soorten
 • Droogvoer
 • Natvoer
Zoeken

NEUTERED DOG

1+ jaar

Gesteriliseerde en gecastreerde honden

Gesteriliseerde en gecastreerde honden hebben minder calorieën nodig om op een gezond lichaamsgewicht te blijven, en kunnen gemakkelijker aankomen dan hun niet-geholpen soortgenoten. Na verloop van tijd kan overgewicht leiden tot andere aandoeningen, zoals mobiliteitsproblemen. Dat betekent dat het belangrijk is om honden in de jaren na de sterilisatie of castratie fit en in goede conditie te houden. Houd uw hond op een gezond gewicht en zorg voor de aanvoer van bouwstenen voor gezonde gewrichten (glucosamine en chondroïtine), om problemen in de toekomst te voorkomen. Prebiotische vezels helpen bij een goede werking van het spijsverteringsstelsel bij honden en effectieve gehalten aan antioxidanten versterken de natuurlijke weerstand voor een goede, levenslange gezondheid!

Rasgrootte

 • Klein - tot 10 kg
 • Middelgroot - tot 25 kg
 • Groot - meer dan 25 kg

Soort voeding

 • Alle soorten
 • Droogvoer
 • Natvoer
Zoeken

MATURE ADULT

7+ jaar

Oudere honden

Oudere honden hebben perfect gebalanceerde voeding nodig om hen tijdens hun gouden jaren gezond te houden. Actief en fit blijven, en jong van hart! Hiervoor zijn gezonde botten en organen, een sterke weerstand, een gezond gebit en nog veel meer nodig. Zich goed voelen betekent zich jonger voelen en aandoeningen voorkomen die tot ziekten kunnen leiden.

Aangepaste voeding voor gesteriliseerde en gecastreerde honden

Meer informatie over de voordelen van
de NIEUWE Hill's™ VetEssentials NeuteredDog
-voeding.

Verkrijgbaar in Adult Mini, Medium en Large Breed.

Meer informatie

Registreer u nu en ontvang € 5 korting
op uw aankoop van Hill’s™-dierenvoeding*

Probeer de voeding die dierenartsen aan hun eigen huisdieren geven en blijf op de hoogte van nieuwe producten en tips over de verzorging van uw hond met onze maandelijkse nieuwsbrief. Als u zich vandaag nog bij Hill’s registreert, kunt u meteen profiteren van de voordelen.

Nu aanmelden

*Voorwaarden van toepassing

Verkooppunten
Hill's™ VetEssentials

VetEssentials is uitsluitend verkrijgbaar bij uw dierenarts.

Een dierenarts in uw buurt vinden

[ ↑ skip to content ↑ ]