[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Hoe Science Plan VetEssentials werkt


Wetenschappelijk bewezen dat het tandplak met bacteriën vermindert door unieke technologie

Door een tandvleesaandoening kunnen bacteriën in de bloedbaan terechtkomen en de gezondheid van uw huisdier beïnvloeden. Recent onderzoek wijst erop dat een goede gezondheid nauw samenhangt met een goede mondhygiëne.


Wetenschappelijk bewezen dat het tandplak met bacteriën vermindert

Een wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat honden die voer met de Hill'sTM Science PlanTM VetEssentials- technologie hadden gekregen, vier weken na een volledige gebitsreiniging significant minder tandplak met bacteriën hadden ontwikkeld dan honden die normaal droogvoer hadden gekregen.
In een soortgelijk onderzoek met katten was de vorming van tandplak ook significant lager bij katten die voer met de Hill's™ Science Plan™ VetEssential-technologie hadden gekregen.

Kijk hoe Science Plan™ VetEssentials de vorming van schadelijke tandplak bij uw huisdier vermindertBrokken met een unieke technologie

Hill's™ Science PlanTM VetEssentials brokken bevatten een unieke technologie waarvan de reinigende werking, die vergelijkbaar is met die van een tandenborstel, wetenschappelijk bewezen is.

Kijk hoe de unieke technologie van de brokken in Science Plan™ VetEssentials helpt om de tanden te reinigen en de adem te verfrissenKijk hoe Science Plan™ VetEssentials tegemoet komt aan de essentiële gezondheidsbehoeften van uw huisdier See how Science Plan™ VetEssentials addresses the essential health need of your pet
See how Science Plan™ VetEssentials addresses the essential health need of your pet
[ ↑ skip to content ↑ ]