Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic Kattenvoer

BESCHIKBAAR IN

156g

605635

Volledig dieetvoeder voor de vermindering van overgewicht en het behoud van een gezond gewicht bij volwassen katten. Dit voeder heeft een lage energiewaarde.

Klinisch bewezen voeding om katten te helpen op een natuurlijke manier af te vallen

BEHOEFTE

Gewichtscontrole

SMAAK

Origineel

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

659236423

Zelfs een pondje teveel kan invloed hebben op de levenskwaliteit van je kat. Het kan de band met jou en je gezin beïnvloeden, want extra gewicht betekent minder speeltijd, beperkt de mobiliteit en heeft invloed op de gezondheid. Het behouden van een ideaal gewicht kan de levensverwachting helpen beïnvloeden door het risico op gewichtsgerelateerde aandoeningen te verminderen.


Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben Prescription Diet Metabolic klinische voeding speciaal ontwikkeld om katten te helpen gewicht te verliezen en daarna in vorm te blijven. Het werkt op een natuurlijke manier met het unieke energieverbruik van jouw kat voor een gemakkelijk en effectief gewichtsverlies. Dit voer stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam van je kat om vet te verbranden en levert energie om actief te spelen. De unieke vezelmix helpt katten een voldaan en tevreden gevoel te geven. Het is zelfs zo dat 88% van de katten thuis binnen 2 maanden zijn afgevallen met Prescription Diet Metabolic-voer.* Dit natvoer is gemaakt met kip en heeft een onweerstaanbare smaak waar je kat dol op zal zijn.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET Metabolic Kattenvoer te blijven voeren om je kat in vorm te houden; ook nadat je kat het streefgewicht heeft bereikt. Een regelmatige controle bij de dierenarts is essentieel om ervoor te zorgen dat je kat gezond blijft.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.


* Interne gegevens, Hill’s Pet Nutrition, Inc.

Hoe het werkt:

 • Werkt op natuurlijke wijze met het unieke energieverbruik van je kat voor eenvoudig en effectief gewichtsverlies
 • Ondersteunt het natuurlijke vermogen van katten om vet te verbranden
 • Unieke mix van vezels helpt katten een vol en tevreden gevoel te geven

Hoe het helpt:

 • 88% van de huisdieren viel thuis af
 • Helpt om afgevallen te blijven en geeft energie voor actief spelen
 • Gemakkelijk afvallen: katten verliezen gewicht zonder de portiegroottes buitensporig te verkleinen
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet Metabolic Natvoer voor Katten biedt alle voedingsstoffen die je kat nodig heeft om af te vallen en op gewicht te blijven. Werkt op natuurlijke wijze met het unieke energieverbruik van je kat voor een gemakkelijk en effectief gewichtsverlies en kan langdurig worden gegeven. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet je kat kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten. Brokken en natvoer (blik) kun je mengen of naast elkaar geven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten, bijproducten van plantaardige oorsprong, granen, groenten, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, diverse suikers, eieren en eibijproducten.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 9,3%, Vetgehalte 3,4%, Ruwe celstof 2,6%, Ruwe as 1,6%, Vocht 75,7%, Calcium 0,24%, Fosfor 0,19%, Natrium 0,08%, Kalium 0,20%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamine A 52.234 IE, Vitamine D3 301 IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 9,5 mg, 3b202 (Jodium) 0,3 mg, 3b405 (Koper) 0,9 mg, 3b503 (Mangaan) 2,1 mg, 3b603 (Zink) 30,3 mg. Metaboliseerbare energie: 873 kcal/kg.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 156 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 0.5 + 20 g
3 1 + 15 g
4 1 + 30 g
5 1 + 40 g
6 1 + 55 g
7+ 1 + 10 g per kg

Gewichtscontrole

Ideale gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 5.5 oz (156 g) Blikken - Gewichtsverlies Dagelijkse hoeveelheid - 5.5 oz (156 g) Blikken - Onderhoud volwassen dier
2 2/3 1
3 1 1 1/3
4 1 1/4 1 3/4
5 1 1/3 2
6 1 1/2 2 1/3
7 1 3/4 2 2/3
7+ 40 g per kg 60 g per kg

Gewichtsverlies Gemengde voedingshoeveelheid

Ideale gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 156 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 0.5 + 10 g
3 0.5 + 15 g
4 0.5 + 25 g
5 1 + 15 g
6 1 + 25 g
7+ 1 + 5 g per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten