Hill’s Pet Nutrition Logo


#MissionForeverFriend KOMT TERUG IN APRIL 2022

Vind een asiel

Phone with photo of a dog

In 2021, hebben we 100.000 maaltijden gedoneerd aan dieren in het asiel.

Met jouw hulp hebben we asieldieren kunnen voorzien van kwalitatieve voeding tijdens onze #MissionForeverFriend-campagne. Volg ons voor meer informatie over hoe je in april 2022 nog meer asieldieren kunt helpen.

GELUKT!
Samen hebben we ons doel bereikt. Dankzij jouw hulp krijgen 100.000 dieren in het asiel een maaltijd!

0

Het Hill’s Food, Shelter & Love programma heeft wereldwijd meer dan 11 miljoen huisdieren uit asielen geholpen om een vriend voor het leven te vinden, meer dan 235 miljoen euro aan voeding gedoneerd, en werkte al samen met meer dan 1.000 opvangcentra. En we gaan door! Sluit je bij ons aan en help asieldieren een vriend voor het leven te vinden. Zo kun je jouw steentje bijdragen:

Ieder voerbakje zit
vol mogelijkheden

Wij geloven dat alle huisdieren - bij jou thuis of in het asiel - gedurende hun hele leven liefde, zorg en gezonde voeding verdienen. De honden en katten in asielen hebben daarbij een speciaal plekje in ons hart.

Een liefdevolle opvang plus de premium voeding van Hill's helpt asieldieren een tweede kans te krijgen en een vriend voor het leven te vinden.

Adopt Icon

Een huisdier adopteren

Klaar voor een nieuwe vriend voor het leven? Veel asielen hebben vanwege de huidige omstandigheden hun adoptiebeleid aangepast. Het beste kun je eerst contact opnemen met het asiel om te vragen of ze bezoekers ontvangen.

Nog meer adoptie tips

Girl petting a dog
Foster icon

Pleeggezin worden

Weet je niet zeker of je er wel aan toe bent om een huisdier te adopteren en er de rest van zijn of haar leven voor te zorgen? Het tijdelijk opvangen van een hond of kat als pleeggezin maakt ruimte vrij in asielen en helpt het dier ook om te socialiseren.

Is pleegzorg iets voor jou?

Donate Icon

Doneren

Er zijn veel manieren om aan een asiel te doneren. Dit is een 'verlanglijst' met een aantal typische dingen die een asiel nodig heeft.

Vind een asiel bij jou in de buurt

  • Dekens of handdoeken
  • Honden- of kattenvoer/snacks
  • Weinig gebruikte kauwspeeltjes
  • Lijnen of tuigjes
  • Manden
  • Kantoorbenodigdheden
  • Handendesinfectiemiddel
  • Vuilniszakken
  • Gelddonaties
Man holding a cat
Volunteer icon

Vrijwilliger

Een van de beste manieren om te helpen, is je aan te melden als vrijwilliger bij een plaatselijk asiel. Op de volgende manieren kun jij een steentje bijdragen:

HONDENUITLATER

Socialiseer asielhonden terwijl je ze elke dag wat frisse lucht en lichaamsbeweging geeft.

FOTOGRAAF

Maak foto's die echt het karakter van een dier laten zien om adoptie aan te moedigen.

DOE DE WAS

Asielen hebben altijd behoefte aan schone dekens, lakens en handdoeken.

DIERENAMBULANCE/
HULPVERLENER

Vrijwilligers van een reddingsdienst, zoals de dierenambulance, bieden eerste hulp bij calamiteiten en vangen hulpbehoevende dieren op.

Elk asiel heeft zijn eigen behoeften, dus neem contact met hen op om te vragen met welke hulp ze het meest gebaat zijn.

Vind een asiel bij jou in de buurt

Share icon

Geen ruimte in je huis, wel in je hart? Word een ambassadeur voor asieldieren.

Door de liefde van #MissionForeverFriend op social media te delen, kun je anderen aanmoedigen om deel te nemen of een huisdier te adopteren. Help vandaag nog!

Man petting a dog

Het Hill's Food, Shelter & Love programma

Het Hill's Food, Shelter & Love programma heeft wereldwijd meer dan 11 miljoen huisdieren uit asielen geholpen om een vriend voor het leven te vinden, meer dan 235 miljoen euro aan voeding gedoneerd en werkte al samen met meer dan 1.000 opvangcentra. En we gaan door!

Over het programma

*Hill’s zal tot 100.000 maaltijden dierenvoer doneren aan asielen in Europa en Rusland. 1 maaltijd = (16kg hond: 224g/dag, 4kg kat: 55g/dag & gemiddeld per dag: 140g/dag) 100K maaltijden: 14.000 kg aan voer; €4.186/kg