WIST JE DAT...

JE HUISDIER EEN UNIEK DARMECOSYSTEEM HEEFT?

Het microbioom van je huisdier speelt een belangrijke rol bij het in een gezond evenwicht brengen van niet alleen de spijsvertering, maar van de algehele werking van het lichaam.

HET MICROBIOOM IS EEN ONZICHTBAAR NETWERK VAN BACTERIËN EN ANDERE MICRO-ORGANISMEN DAT GEVOED MOET WORDEN

Net als bij mensen beïnvloedt dit netwerk van micro-organismen de spijsvertering van je huisdier, het immuunsysteem, de orgaanfunctie en meer. Deze organismen moeten gevoed worden met de juiste voeding.

OMDAT...

JE HUISDIER KAN PROFITEREN VAN EEN GEZONDERE ONTLASTING EN MEER

De juiste prebiotica kunnen de algemene gezondheid beïnvloeden. Het is net als met een (moes)tuin: als je wilt dat je planten het goed doen, moet je zorgen dat ze de juiste voeding krijgen zodat ze goed kunnen groeien en bloeien. Prebiotica voeden en verzorgen de darmbacteriën, en kunnen de algehele gezondheid en het welzijn van je huisdier beïnvloeden.

Door uitgebreid onderzoek hebben deskundigen van Hill's ontdekt dat het stimuleren van de activiteit van gewenste bacteriën belangrijke voordelen kan hebben voor de spijsvertering - zonder toevoeging van nieuwe, niet-gastheerspecifieke bacteriën.

Waar kan het microbioom invloed op hebben?

Spijsvertering

Spijsvertering

Kwaliteit van de ontlasting

Kwaliteit van de ontlasting

Gezond immuunsysteem

Gezond immuunsysteem

Energie

Energie

Algehele werking van organen

Algehele werking van organen

HILL’S IS MARKTLEIDER IN PREBIOTISCHE VOEDING VOOR HET MICROBIOOM

Na meer dan tien jaar onderzoek naar het microbioom hebben dierenartsen en voedingsdeskundigen van Hill's een speciale voeding samengesteld die het darmmicrobioom voorop plaatst in de ondersteuning van een goede spijsvertering.

activbiome+ technology badge

DUS...

STELDEN WE EEN VOEDING SAMEN DIE ALTIJD EEN STAP VOOR IS, MET ACTIVBIOME+ TECHNOLOGIE

ActivBiome+ technologie is een revolutionaire combinatie van prebiotica en biedt een volledig nieuwe manier om de spijsvertering en het welzijn van je huisdier te ondersteunen, nu verwerkt in meerdere producten van Hill’s.

Bekijk ons ActivBiome+ assortiment