Iedere verandering begint met kennis

Of het nu gaat om een vooraanstaand onderzoek in de diervoedingsindustrie, het analyseren van de voedingswaarde van onze producten of om het selecteren van de optimale ingrediënten die de gezondheid van jouw huisdier ondersteunen, bij Hill’s baseren wij onze kennis op wetenschap om resultaten te boeken die jij kunt zien – hoe klein die verandering ook kan zijn.

Leidend in wetenschap

Met meer dan 220 dierenartsen,
PhD-voedingsdeskundigen en voedingswetenschappers ontwikkelen we baanbrekende innovaties voor de gezondheid van jouw huisdier.

Bekijk hoe

Onderzoek, liefde en zorg

In ons Pet Nutrition Center helpen onze huisdieren (meer dan 900 honden en katten) ons om betere voeding te ontwikkelen voor huisdieren zoals die van jou.


Verken het PNC

Alles wat ze nodig hebben in iedere hap

Op basis van wetenschap stellen we een perfect gebalanceerde voeding samen, zodat jouw huisdier alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft. Niets meer en niets minder.


Lees meer

Een bedrijf geïnspireerd door een blindengeleidehond

De geschiedenis van Hill’s begint in 1939, toen een blinde man zijn dierenarts vroeg zijn zieke blindengeleidehond te helpen. Voeding was het antwoord op het probleem - en sindsdien helpen we huisdieren.

Veiligheidsnormen waarop je kunt vertrouwen

Onze kwaliteits- en veiligheidsnormen zijn zeer strikt, net zo streng als die voor fabrikanten van voeding voor mensen, dus bij het maken van voeding voor jouw hond of kat staat hun belang bij ons voorop.