Onze voedingsfilosofie

Toegewijd aan betere voeding

Ondersteund door de meest uitgebreide wetenschappelijke voedingsonderzoeken, levert Hill's de beste kwaliteit dierenvoeding die tegemoet komt aan tal van unieke behoeften van jouw hond of kat.

Some of the high quality ingredients used in Hill's pet foods.

Goed gebalanceerd

Hill's dierenvoeding bevat hoogwaardige ingrediënten, en ons onderzoek heeft uitgewezen dat de juiste balans van essentiële voedingsstoffen die deze ingrediënten aanleveren, de sleutel tot optimale voeding voor honden en katten is. Op basis van wetenschappelijk onderzoek creëren we bij Hill's perfect gebalanceerde dierenvoeding met voedingsstoffen die tegemoet komen aan de specifieke behoeften van huisdieren naar levensfase, grootte of speciale (zorg)behoeften.

Lees meer

 

Onderzoek en innovatie

 

Hill's heeft meer dan 220 dierenartsen, gepromoveerde voedingsdeskundigen en voedingswetenschappers in dienst, die iedere dag over de hele wereld werken aan het creëren van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten die je huisdier helpen een lang, gezond en gelukkig leven te leiden.

 

Lees meer

Ons Pet Nutrition Center

Op ons bijna 73 ha grote Pet Nutrition Center (PNC) zorgen we voor ongeveer 450 honden en 450 katten die als enige verantwoordelijkheid het eten van huisdiervoeding hebben.

Alles wat we op het PNC doen is om ervoor te zorgen dat we de juiste hoeveelheden voedingsstoffen in al onze producten hebben.

Lees meer

A dog enjoys a bowl of Hill's dog food.

Stuur ons een idee !

Wij geloven in innovatie en een constante verbetering van onze productlijn dit zijn onze belangrijkste kernwaarden. We realiseren ons dat onze consumenten een unieke kijk op onze producten hebben, dus werk met ons samen en laten we onze traditie van innovatie voortzetten!

Lees meer