Het beste hondenvoer voor je hond kiezen

Hill's heeft een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige, evenwichtige voeding waar zelfs de meest kieskeurige honden dol op zullen zijn. Lees meer over de verschillende soorten hondenvoer die we bieden, en welke de beste is voor jouw vrolijke viervoeter.

De beste keuze maken in hondenvoer

Als het op de voedingsbehoeften van je hond aankomt, zijn er veel dingen om rekening mee te houden. Hieronder vind je 3 punten om in gedachten te houden wanneer je een voeding voor je hond kiest.

1

Leeftijd van je hond

Voeding is belangrijk in iedere levensfase van je hond. Heeft je hond net een belangrijke verjaardag gevierd, bijvoorbeeld 1 of 7 jaar? Dan kan het tijd zijn om over te stappen op een aangepaste hondenvoeding voor zijn leeftijd. Hill's hondenvoer voor elke levensfase is ontwikkeld om je puppy, volwassen, oudere of senior hond de voeding te geven die hij nodig heeft.

Pups tot 1 jaar en drachtige of zogende teven

Van mager eiwit tot hoogwaardige visolie, Hill's puppyvoer is speciaal samengesteld om de energieke levensstijl van je puppy te ondersteunen en de gezonde ontwikkeling van de hersenen, ogen en botten te ondersteunen. 

Bekijk puppyvoer

Volwassen honden (1-7 jaar)

Om honden in de bloei van hun leven gezond te houden, moet het voer voor volwassen honden de juiste balans van hoogwaardige ingrediënten bevatten, plus antioxidanten en omega-6 vetzuren om in hun dagelijkse behoeften te voorzien. 

Bekijk volwasen hondenvoer

Voer voor oudere en senior honden (7+)

Als je hond zijn gouden jaren ingaat, moet zijn voeding specifiekere ingrediënten bevatten zoals fytonutriënten en L-carnitine om zijn mobiliteit en hersenfunctie te ondersteunen. 

Bekijk oudere en senior hondenvoer

2

Voedingsbehoeften

De juiste voeding kan het leven van je hond wezenlijk veranderen. Ons volledig assortiment betrouwbare voeding voor honden kan je helpen een groot aantal veelvoorkomende gezondheidsproblemen aan te pakken.

Voeding die elke hond nodig heeft

Misschien is jouw hond een paar pondjes aangekomen, zou hij een frissere adem kunnen hebben of misschien heb je interesse in een hondenvoer waarvoor natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Het beste hondenvoer is sowieso de voeding waarbij de gezondheid van je hond op de eerste plaats komt.

Dagelijkse gezondheid en vitaliteit is belangrijk voor elke hond, en daarom biedt Hill's voeding in veel verschillende varianten, ontwikkeld voor de meest veelvoorkomende gezondheidsproblemen.

 • Overgewicht
 • Gewrichten en mobiliteit
 • Gezonde huid en vacht
 • Gezonde spijsvertering
 • Gebit- en mondverzorging
 • Energie en mentaal welzijn

Bekijk Science Plan hondenvoer

Voeding voor specifieke gezondheidsproblemen

Voeding voor specifieke gezondheidsproblemen

Jij wilt wat het beste is voor de algehele gezondheid en het geluk van je hond. Daarom zorgt ons team van dierenartsen, gepromoveerde voedingsdeskundigen, voedingswetenschappers en zintuigdeskundigen ervoor dat Prescription Diet™ hondenvoeding in bewezen klinische voeding voorziet die is ontwikkeld voor verschillende gezondheidsproblemen:

 • Spijsverteringsproblemen
 • Nierproblemen
 • Urinewegproblemen
 • Leverproblemen
 • Omgevingsovergevoeligheden
 • Suikerziekte

Overleg regelmatig met je dierenarts om er zeker van te zijn dat je hond de juiste voeding krijgt.

 

3

Serveeropties

Van knapperige brokjes die speciaal zijn ontworpen voor de mond van je hond tot heerlijk natvoer in blik, Hill's heeft keuze genoeg om van elke maaltijd een feestje te maken. 

Droogvoer voor honden

Elk brokje is afgestemd op de grootte van de hond en de vorm van zijn mond zodat hij meer kan genieten van zijn eten. Aspecten zoals 'knapperig en stevig' of 'glad en krokant' zijn allemaal getest door de honden van ons Pet Nutrition Center om ervoor te zorgen dat de textuur zo prettig mogelijk is voor je hond.

 

Bekijk alle Hill's
droogvoer voor honden

Natvoer voor honden

Natvoer voor honden

Of je het nu als hoofdmaaltijd of als smakelijke saus serveert, de hondenvoeding in blik van Hill's is een smakelijk onderdeel van de voeding van je hond.  Het blikvoer bevat smakelijke stukjes vlees, zachte groenten en hartige sauzen die je hond laat rennen naar hun bakje.

 

Bekijk alle Hill's
natvoer voor honden

 

Hill's hondenvoer op merk zoeken

Hill’s® Science Plan™ Hoe beoordelen anderen Hill’s?

 4.7(82)
Onze hond is een mix-Labrador en heeft hierdoor aanleg voor overgewicht. Wij kozen daarom bewust voor Hill`s Science Plan Healthy Mobility. Het voer bevalt de hond zeer goed en ze doet het uitstekend. Mooie vacht, goede sterke botten ( kreeg al Hill`s als pup ) en vol energie. Daarbij lopen wij veel met haar in het bos en aan zee. Wij raden Hill`s dan ook aan, voor een goede start als pup en voor een gezond hondenleven.

Winkel/Dierenarts zoeken

Verzorging van je hond

ARTIKELEN EN MEER

Alles over je huisdier