Kitten voer voor hun beste eerste jaar

DAT KAN WETENSCHAP.

Hill’s Brand Horizon

Een goede gezondheid van je kitten begint met goed kitten voer

Van goede voeding tot liefdevolle aandacht, warmte en verzorging, je kitten heeft veel nodig om op te groeien tot een gezonde, gelukkige kat. Lees hier wat je kunt verwachten - en waar je op moet letten - tijdens dat cruciale eerste jaar.

    Kitten voeding Kitten verzorging

Health And 100 Percent Balanced
Science Plan Dry Kitten Food Bags

Waarom kiezen voor Science Plan kitten voer?

Het kitten voer van Hill's Science Plan biedt een voeding gebaseerd op wetenschappelijke inzichten voor een optimale groei en ontwikkeling. Alle producten van Science Plan kitten voer bieden:

Chicken Icon

makkelijk te verteren, smakelijke ingrediënten - met hoogwaardige eiwitten

Hair Follicle Icon

zorgvuldig gekozen ingrediënten die een gezonde huid, vacht en ontlasting ondersteunen

Cat with Shield Icon

met klinisch bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem

Kittens goed verzorgen

Zorg ervoor dat je huis kittenproof is

Maak je huis veilig voor je nieuwe lieve vriendje door alle elektrische bedrading of giftige planten waar je kitten op kan gaan kauwen, onbereikbaar te maken.

Cat In Veterinary Clinic

Welke inentingen heeft je kitten nodig?

Van bordetella tot rabiës, met dit vaccinatieoverzicht weet je welke inentingen je kitten nodig heeft voor een optimale gezondheid.

Meer weten

Leer je kitten de regels

Kittens zijn nieuwsgierig en actief. Als ze aan je meubels krabben, zet ze dan neer bij hun krabpaal, en beloon ze als ze hier aan krabben. Als ze met iets spelen wat niet mag, leid ze dan af met een leuk speeltje.

Katje loopt door het huis

De groeigids voor je kitten

Gedurende de eerste 15 maanden volg je best een aantal belangrijke data en nieuwe ontwikkelingen van je kitten op. Download deze handige groeigids en abonneer je op onze nieuwsbrief: dankzij onze informatie en hulpbronnen blijf jij helemaal up-to-date en kun je de groei en ontwikkeling van je kitten perfect bijhouden.

Begrijpen wat een goede voeding voor je kitten is

Girl With Happy Cat

Ken jij de unieke voedingsbehoeften van je kitten?

Je kitten heeft heel andere voedingsbehoeften dan jij, dus geef haar de voeding die ze nodg heeft voor een gezonde start. Lees verder om te ontdekken waar je op moet letten.

Meer weten

Geef je kitten de juiste hoeveelheid voer

Deze kittenvoercalculator helpt je om een goed voerschema op te stellen. Onthoud: grootte, leeftijd en ras spelen ook mee. Vraag je dierenarts om advies als je twijfelt over de hoeveelheid te geven voeding.

per dag

*Gebaseerd op de dagelijkse voedingshoeveelheden voor Hill's Science Plan kittenvoer met kip (droogvoer)
Wil je droge brokjes en natvoer geven? Kijk dan op onze productpagina’s bij de voedingsschema’s voor de juiste hoeveelheid brokjes en maaltijdzakjes die je kitten per dag nodig heeft.

Gesteriliseerde kittens hebben specifieke voedingsbehoeften

Wanneer kittens gesteriliseerd of gecastreerd zijn, hebben ze een specifieke samenstelling van ingrediënten en voedingsstoffen nodig om fit en gezond te blijven.

Het microbioom en de gezondheid van je kitten

Het microbioom van je huisdier speelt een belangrijke rol bij een gebalanceerde en gezonde spijsvertering en het algemeen welzijn. Al direct na de geboorte van een kitten begint de ontwikkeling van dit microbioom.

Meer informatie

 Hill's Science Plan Perfect Digestion Droogvoer

Hill's Science Plan Perfect Digestion

Hill's Science Plan Perfect Digestion met ActivBiome+ technologie (een geavanceerde mix van prebiotica) voedt het unieke darmmicrobioom van je kitten, voor een gezonde spijsvertering en algemeen welzijn.

Bekijk