EEN STAP VOOR MET
DIEETVOEDING
VAN HILL'S

DIEETVOEDING WAARMEE WE
DIERENARTSEN HELPEN HET
LEVEN VAN JE HUISDIER TE VERANDEREN

Wanneer je dierenarts je vertelt dat je huisdier een speciaal dieetvoer moet krijgen, zijn wij er voor je. Prescription Diet voer helpt jou te zorgen voor je hond of kat bij elke hap die je geeft.

Hill’s Prescription Diet bevat klinisch bewezen dieetvoeding die precies biedt wat je huisdier nodig heeft bij verschillende aandoeningen.

URINEWEGEN ICOON

URINEWEGEN

GEWICHT ICOON

GEWICHT

NIEREN ICOON

NIEREN

SPIJSVERTERING ICOON

SPIJSVERTERING

HUID & VACHT ICOON

HUID & VACHT

Staat de aandoening van jouw huisdier hier niet tussen? Kijk hieronder voor het volledige assortiment Prescription Diet.

Dieetvoer Hond Dieetvoer Kat

Ieder Hill’s Prescription Diet product is samengesteld op basis van wetenschappelijke inzichten om je huisdier weer op de been te helpen om het maximale uit het leven te halen. Hill's is er trots op dat we je een voeding kunnen bieden waarmee je een stap voor bent, welke gezondheidsklachten je huisdier ook heeft.

Ons team van universitair geschoolde voedingsspecialisten, diëtisten en dierenartsen doet klinisch onderzoek waarmee wij ons voer verder kunnen blijven ontwikkelen. Jij kunt er daardoor zeker van zijn dat je huisdier de beste voedingszorg krijgt die de wetenschap te bieden heeft. Hill's voeding biedt ondersteuning bij verschillende gezondheidsklachten, van de spijsvertering en de nierfunctie tot de urinewegen, het gebit, voedselallergieën en nog veel meer.

Heeft je huisdier een specifieke diagnose of vermoed je dat je huisdier extra ondersteuning nodig heeft? Maak dan een afspraak bij de dierenarts. Die kan je meer vertellen over hoe je huisdier zijn of haar oude ik weer terugkrijgt dankzij Prescription Diet.

Hill's Logo

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN

Als marktleider in geavanceerde voedingswetenschap en onderzoek, is Hill's er trots op een door dierenartsen aanbevolen merk te zijn.

100% TEVREDENHEID GARANTIE

100% TEVREDENHEID
GARANTIE

Als jij, je hond of kat niet tevreden is over onze producten dan kun je aanspraak maken op Hill's 100% Tevredenheid Garantie.

ZOEK EEN DIERENARTS IN DE BUURT

Hill’s Prescription Diet is dieetvoeding waarvoor een advies van de dierenarts nodig is. Heb je hulp nodig bij het vinden van een dierenarts? Gebruik dan onze handige zoekfunctie.

Dierenarts vinden