Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress Kattenvoer met Zeevis

 

 

BESCHIKBAAR IN

1.5kg, 3kg, 8kg

606773

606772

606770

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Stress Kattenvoer met Zeevis is een volledig dieetvoeder voor het verminderen van het terugkeren van struvietstenen (oorzaak van aandoeningen van de lagere urinewegen), voor het oplossen van struvietstenen en voor het verminderen van de vorming van oxalaatstenen bij volwassen katten. Dit voeder heeft urine-onderverzadigende eigenschappen voor struviet, urine-alkaliserende eigenschappen en bevat een laag gehalte aan magnesium, calcium en vitamine D.

Klinisch bewezen voeding om de kans op terugkerende urinaire symptomen te verlagen met 89%. Met stressverlagende ingrediënten.

BEHOEFTE

Urinewegen

SMAAK

met Zeevis

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress Kattenvoer is klinische voeding die speciaal is samengesteld om de urinewegen van je kat te ondersteunen en tegelijkertijd stress te beheersen. Het is een kattenvoer dat stress verlicht en waarvan klinisch is bewezen dat het de kans op herhaling van de meest voorkomende urinewegsymptomen met 89% verlaagt. Dit droogvoer voor katten is gemaakt met zeevis en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.


Een gezonde blaas begint met de juiste balans van essentiële voedingsstoffen. Overtollige mineralen kunnen de vorming van kristallen in kattenurine bevorderen, wat kan leiden tot het ontstaan ​​van blaasstenen. Ze kunnen ongemak veroorzaken en leiden tot ernstigere problemen die de zorg van een dierenarts vereisen. Het is aangetoond dat stress ook een negatieve invloed heeft op de gezondheid van de blaas.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress Urinary Care Kattenvoer te blijven voeren om de gezondheid van de urinewegen van je kat te helpen ondersteunen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Met L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat om stress te beperken
 • Bevordert de gewenste pH-waarden van de urine
 • Gecontroleerde calcium en laag natriumgehalte en toegevoegd kaliumcitraat

Hoe het helpt:

 • Samengesteld om stress te verlagen: een risicofactor voor urinewegsymptomen
 • Kan struvietstenen oplossen in slechts 7 dagen (gemiddeld 27 dagen)
 • Dagelijks voeren vermindert het langetermijnrisico op struviet- en calciumoxalaatstenen
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Stress Droogvoer voor Katten is een complete en uitgebalanceerde voeding die alle voedingsstoffen biedt die je kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je kat kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, vis en visbijproducten (zeevis 4%), mineralen, zaden, melk en melkbijproducten (melkeiwithydrolysaat 0,1%). Urinealkaliserende stoffen: Kaliumcitraat (2 g/kg), Calciumcarbonaat (1,7 g/kg).

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 33,3%, Vetgehalte 15,2%, Ruwe celstof 0,6%, Ruwe as 5,2%, Chloriden 0,81%, Zwavel 0,63%, Hydroxyproline 0,32%, L-tryptofaan 0,34%, Calcium 0,76%, Fosfor 0,68%, Natrium 0,32 %, Kalium 0,77%, Magnesium 0,06%; per kg: Vitamine A 7.858 IE, Vitamine D3 836 IE, Vitamine E 700 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg, Trypsine-gehydrolyseerde rundercaseïne 1.035 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 60,0 mg, 3b202 (Jodium) 2,6 mg, 3b405 (Koper) 7,0 mg, 3b502 (Mangaan) 6,2 mg, 3b603 (Zink) 93 mg, met een natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 82 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 30 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 11 g per kg

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 30 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 10 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 35
3 50
4 60
5 75
6 85
7+ 12 per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3866 kcal/kg (387 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 35.2 %
Vet 16.1 %
Koolhydraten (NFE) 42.5 %
Ruwe celstof 0.6 %
Ruwe as 5.6 %
Calcium 0.8 %
Fosfor 0.72 %
Kalium 0.81 %
Natrium 0.37 %
Magnesium 0.059 %
Taurine 0.22 %
Vitamine A 7359 IU/kg
Vitamine C 0 ppm
Vitamine D 782 IU/kg
Vitamine E 699 IU/kg
Omega 3-vetzuren 1.03 %
Omega 6-vetzuren 3.97 %
Bèta-caroteen 1.55 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten