Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET j/d Kattenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN

1.5kg, 3kg

606156

605857

Hill's Prescription Diet j/d Kattenvoer met Kip is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteo-artritis bij volwassen katten. Dit voeder heeft een hoog gehalte aan DHA, totaal omega-3 vetzuren en vitamine E en een verhoogd gehalte aan methionine en mangaan.

Klinisch bewezen voeding dat het vermogen van jouw kat om te rennen, klimmen en springen ondersteunt.

BEHOEFTE

Gewrichten, Hart

SMAAK

met Kip

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET j/d Joint Care Kattenvoer is klinische voeding voor katten met mobiliteitsproblemen. Het is een ontstekingsremmend kattenvoer waarvan klinisch is bewezen dat het het vermogen van je kat om te rennen, klimmen en springen in slechts 28 dagen verbetert. Hill's Joint Care kattenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding die alle voedingsstoffen biedt die je kat nodig heeft. Dit droogvoer voor katten heeft een heerlijke kipsmaak waar je kat dol op zal zijn.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET j/d Joint Care Kattenvoer te blijven voeren om de gezondheid van de gewrichten van je kat te helpen ondersteunen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Verrijkt met omega 3-vetzuren, glucosamine en chondroïtinesulfaat
 • L-carnitine toegevoegd
 • Klinisch bewezen antioxidanten

Hoe het helpt:

 • Helpt het gewrichtskraakbeen te behouden
 • Helpt spiermassa te behouden
 • Ondersteunt een gezond immuunsysteem

Aanvullende informatie:

Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 13%), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen, week- en schaaldieren.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 32,0%, Vetgehalte 20,0%, Ruwe celstof 2,1%, Omega 3-vetzuren 1,2%, DHA 0,29%, Methionine 1,4%, Ruwe as 5,2%, Calcium 0,83%, Fosfor 0,62%, Natrium 0,26%, Kalium 0,71%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 7.001IE, Vitamine D3 590IE, Vitamine E 550mg, Vitamine C 70mg, Bèta-caroteen 1,5mg, Mangaan 126mg, Glucosamine 1.285mg, Chondroïtinesulfaat 823mg, L-carnitine 567mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 78,5mg, 3b202 (Jodium) 1,9 mg, 3b405 (Koper) 7,7 mg, 3b502 (Mangaan) 114 mg, 3b603 (Zink) 137 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7+ 12 per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

4024 kcal/kg (402 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 34 %
Vet 21.2 %
Koolhydraten (NFE) 37 %
Ruwe celstof 2.2 %
Ruwe as 5.5 %
Calcium 0.88 %
Fosfor 0.66 %
Kalium 0.75 %
Natrium 0.28 %
Magnesium 0.08 %
Taurine 0.21 %
Vitamine A 7448 IU/kg
Vitamine C 112 ppm
Vitamine D 628 IU/kg
Vitamine E 621 IU/kg
Omega 3-vetzuren 1.25 %
Omega 6-vetzuren 3.83 %
Bèta-caroteen 10.74 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten