Nieuwe generatie producten voor gewichtcontrole, bewezen in de praktijk

Published by
Leestijd is minuten

Twee vijfde van de Nederlandse honden- en kattenliefhebbers (40%) geeft aan dat ze er geen problemen mee zouden hebben hun huisdier dieetvoer te geven als het dier het lekker vindt en hierdoor gewicht verliest.

Metabolic is het eerste voer voor gewichtsverlies waarvan bewezen is dat het werkt in een realistische thuissituatie. Het past namelijk precies bij de manier waarop huisdierenbezitters hun dier eten willen geven. Eigenaren die hun hond of kat Metabolic gaven, zeggen dat het makkelijk in gebruik is en dat hun dier zich voldaan voelt.

Anders dan bij traditioneel vezelrijk en caloriearm dieetvoer voor huisdieren, gebruikt Metabolic een innovatieve en wetenschappelijk geselecteerde samenstelling van natuurlijke ingrediënten. In combinatie met het energieverbruik van het dier, stimuleert de samenstelling het natuurlijk vermogen van het lichaam om vet te verbranden terwijl de spiermassa behouden blijft. 88% van de huisdieren die het voer kregen, verloor gewicht in de eerste twee maanden.

Alle cijfers, tenzij anders aangegeven, werden aangeleverd door YouGov Plc. De totale steekproefgrootte was 1.008 volwassenen. Veldwerk werd uitgevoerd tussen 13 en 15 mei 2013. De enquête werd online uitgevoerd. De gegevens zijn gewogen en zijn representatief voor alle Nederlandse volwassenen (van 18 jaar en ouder).

Dit vind je misschien ook interessant

 • Pet Nutrition And Behaviour | Hill's Pet

  Pet food labels can be confusing so you must be educated about packaging claims and opt for trusted pet food brands to ensure pets get the right nutrition.
 • Pet Food Labels, Simplified

  Dogs running Pet food labels can be confusing so you must be educated about packaging claims and opt for trusted pet food brands to ensure pets get the right nutrition.
 • Is uw hond in goede conditie?

  Dogs running Learn what a body condition score is and what it means for your dog or cat's weight. Find out how to get your pet to an optimal score.
 • 10 Animal Shelter Myths Debunked

  How much do you know about your local animal shelter? Read these 10 animal rescue shelter myths that have been debunked.

Gerelateerde Producten

 • <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Mature Adult 7+ Light with Chicken is speciaal samengesteld om het ideale gewicht en gezonde gewrichten te helpen behouden. Met klinisch bewezen antioxidanten en L-carnitine om vet te helpen omzetten in energie.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip

  <p> <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight heeft een unieke mix van ingrediënten en een laag vetgehalte. Samengesteld om uw hond te helpen een gezond gewicht te bereiken voor een langere levensverwachting. </p><p><br><b> 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Light Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip

  <p><span class='nowrap'>Science Plan</span><sup>TM™</sup> Canine Adult Small & Miniature is samengesteld om honden van een klein ras te helpen bij het behoud van het ideaal gewicht en om de gezondheid van mond en gebit te ondersteunen. Met omega-6 vetzuren voor een glanzende vacht en toegevoegd L-carnitine voor een effectieve vetverbranding.</p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Puppyvoer met Kip

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development Large Breed Chicken is speciaal samengesteld voor een gezonde ontwikkeling van de botten bij pups van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten en optimale gehalten aan mineralen.