EEN STAP VOOR,
VOOR DE
SPECIFIEKE BEHOEFTEN
VAN JOUW HOND

DIEETVOEDING WAARMEE WE
DIERENARTSEN HELPEN
HET LEVEN VAN JE HOND TE VERANDEREN

Hill’s Prescription Diet is voeding die is samengesteld op basis van wetenschappelijke inzichten voor honden met specifieke gezondheidsklachten of specifieke voedingsbehoeften. Prescription Diet hondenvoer mag alleen op advies en supervisie van de dierenarts worden gegeven. Vraag je dierenarts wat Prescription Diet voor jouw hond kan betekenen.

Packshot Urinary Care

URINEWEGEN

Stenen en kristallen kunnen bij je hond pijn veroorzaken en vereisen levenslange preventieve maatregelen. De Prescription Diet Urinary Care producten ondersteunen een gezonde urinefunctie bij je hond en voorkomen toekomstige incidenten.

Packshot Weight Management

GEWICHT

Je kunt een hond met overgewicht of obesitas goed behandelen zonder te hoeven terugvallen op voer dat niet lekker smaakt. De Prescription Diet Weight Management producten voor gewichtscontrole ondersteunen gewichtsverlies met dank aan wetenschappelijke inzichten die het metabolisme (stofwisseling) van honden activeert om hen weer in beweging te krijgen.

Packshot Kidney Care

NIEREN

Nierziekten vragen om een levenslange zorg. Met de juiste voeding lukt het. Prescription Diet Kidney Care producten ondersteunen het evenwicht tussen vloeistoffen en mineralen in het lichaam van je hond. Tegelijkertijd wordt de eetlust geprikkeld en blijft spiermassa behouden.

Packshot Digestive Care

SPIJSVERTERING

Als spijsverteringsproblemen het leven van jouw hond en jou verzieken, vraag de dierenarts dan om een van onze Prescription Diet Digestive Care producten om de spijsvertering van je hond te helpen herstellen.

Packshot Skin Sensitivities

ALLERGIEËN

Lijdt je hond aan een voedsel- of omgevingsallergie? Het Prescription Diet Skin/Food Sensitivities assortiment bevat verschillende producten die specifiek zijn afgestemd op unieke allergieën, zodat je hond minder last heeft van jeuk en huidirritaties en een gezonde huid bevorderd wordt.

Packshot Other Conditions

ANDERE GEZONDHEIDSKLACHTEN

Voor honden met andere gezondheidsklachten, zoals diabetes, leverproblemen of hartaandoeningen, en voor honden die urgente zorg nodig hebben, heeft het Prescription Diet assortiment nog meer specifieke producten om je hond te helpen zich snel beter te voelen.

ZOEK EEN PRODUCT

Kies een aandoening of onderwerp om meer te weten te komen over de voordelen die onze door dierenartsen aanbevolen voeding te bieden heeft.

Product Science Diet

star star star star star 4.7 (203)

Ik gebruik het en kan het van harte aanraden!

Mijn hond kreeg i/d voor maagproblemen, maar elke keer als ik een standaardmerk wilde geven werd ze weer ziek. Het was gewoonweg makkelijker om haar permanent i/d te geven. Ik laat dat nu al onze cliënten weten die huisdieren met chronische spijsverteringsproblemen hebben. i/d werkt op de korte én lange termijn.

- sue5368, Paramus, New Jersey, VS

Naar alle reviews

Science Diet Dog

OP ZOEK NAAR EEN VOEDING VOOR ELKE DAG?

Help je gezonde huisdier het beste uit het leven te halen met Hill's Science Plan: heerlijk smakend hondenvoer, afgestemd op het metabolisme van huisdieren, voor iedere fase in het leven.

Over Science Plan

pet nutrition center (PNC)

GOEDGEKEURD DOOR ONZE PARTNERS

De honden en katten in ons Pet Nutrition Center (PNC) helpen ons met voedingsanalyses, kwaliteits- en smaakcontroles, zodat wij voer kunnen maken voor een gelukkig leven van jouw huisdier.

Over het PNC