geef je
beste vriend
de beste basis voor een
gelukkig leven
DAT KAN WETENSCHAP.

Hill's Brand Horizon

geef je
beste vriend
de beste basis voor een
gelukkig leven
DAT KAN WETENSCHAP.

Hill's Brand Horizon

#our-pet-foods (anchor only visible for authoring)

Voeding op basis van wetenschap

Voor alle dieren, gezond of met speciale behoeften, voor elke leeftijd en grootte - Hill's voeding maakt het verschil en geeft ze die extra speelse blik en dat vrolijke loopje. Want wanneer wetenschap voorop staat bij de ontwikkeling van voeding voor huisdieren, kunnen levens voor altijd veranderd worden.

Dieetvoeding waarmee we dierenartsen helpen het leven van je huisdier te veranderen

Soms kan één diagnose alles veranderen. Wanneer je dierenarts je speciale diervoeding adviseert, helpt Hill's Prescription Diet je te zorgen voor het huisdier waar je van houdt.

Dagelijkse voeding voor elke fase van het leven van een gezond huisdier

Huisdieren hebben behoeften die specifiek zijn voor het ras, de leeftijd en uiteenlopende unieke behoeften. Hill's Science Plan voeding helpt je voeding te geven die hun steeds veranderende leven ondersteunt.

Geavanceerde voeding exclusief verkrijgbaar bij dierenartsen, om je huisdier te helpen het beste uit elke dag te halen

Hill's Vet Essentials bevat 5 essentiële voordelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je huisdier. Onze nauwkeurig uitgebalanceerde voeding helpt om de gezondheid van jouw huisdier in elke levensfase te ondersteunen.

Meer informatie over Hill's

Vind ons dierenvoer bij jou in de buurt

Vind onze diervoeding bij jou in de buurt

#why-hills (anchor only visible for authoring)

Wij vertrouwen op de wetenschap om levens te veranderen

Wetenschap is niet alleen de basis voor onze diervoeding - het stimuleert onze inspanningen om een echt verschil te maken in het leven van mensen en huisdieren. Ontdek hoe we onze belofte van vooruitgang waarmaken.

jongen die met een hond in het gras speelt

Levens veranderen door voeding

De juiste diervoeding is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van je huisdier. Met een team van dierenartsen, voedingsdeskundigen en voedingswetenschappers ontwikkelen wij voeding die is afgestemd op de behoeften van huisdieren.

Lees meer

werknemer van dierenasiel die een kat vasthoudt

Voeding en een nieuw verblijf voor elk huisdier in nood

Elk jaar geven we voedsel aan honderden asielen over de hele wereld om asieldieren de tweede kans te geven die ze verdienen.

Lees meer

hond rent in het gras met stuk speelgoed in zijn mond

Voor toekomstige generaties huisdieren

Van afvalvrije productielocaties tot recyclebare verpakkingen en alles daar tussenin, we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze processen te verbeteren in het belang van de planeet.

Ons duurzaamheidsbeleid

Hill's Pet Nutrition medewerker speelt met katten

Thuisbasis van onze #1 smaaktesters

In ons Pet Nutrition Center (PNC) zorgen we voor meer dan 900 honden en katten, zodat we de biologie van huisdieren beter begrijpen en onze ingrediënten en smaken daardoor kunnen optimaliseren.

Over het PNC