Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress Stoofpotje met Kip & toegevoegde Groenten

 

 

BESCHIKBAAR IN

82g

605629

Volledig dieetvoeder voor het verminderen van het terugkeren van struvietstenen (oorzaak van aandoeningen van de lagere urinewegen bij katten), voor het oplossen van struvietstenen en voor het verminderen van de vorming van oxalaatstenen bij volwassen katten. Dit voeder heeft urine-onderverzadigende eigenschappen voor struviet, urine-alkaliserende eigenschappen en bevat een laag gehalte aan magnesium, calcium en vitamine D.

Voeding waarvan klinisch bewezen is dat het de herhaling van de meest voorkomende urinewegsymptomen met 89% vermindert. Met ingrediënten om stress onder controle te houden.

BEHOEFTE

Urinewegen

SMAAK

met Kip & toegevoegde Groenten

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress Kattenvoer is klinische voeding die speciaal is samengesteld om de urinewegen van je kat te ondersteunen en tegelijkertijd stress te beheersen. Het is een kattenvoer dat stress verlicht en waarvan klinisch is bewezen dat het de kans op herhaling van de meest voorkomende urinewegsymptomen met 89% verlaagt. Dit onweerstaanbare natvoer is op smaak gebracht met gezonde ingrediënten, zoals tonijn en groenten, waar je kat dol op zal zijn.


Een gezonde blaas begint met de juiste balans van essentiële voedingsstoffen. Overtollige mineralen kunnen de vorming van kristallen in kattenurine bevorderen, wat kan leiden tot het ontstaan ​​van blaasstenen. Ze kunnen ongemak veroorzaken en leiden tot ernstigere problemen die de zorg van een dierenarts vereisen. Het is aangetoond dat stress ook een negatieve invloed heeft op de gezondheid van de blaas.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress Urinary Care Kattenvoer te blijven geven om de urineweggezondheid van je kat te helpen ondersteunen, zelfs nadat de urinewegsymptomen verbeteren. Vraag je dierenarts hoe PRESCRIPTION DIET je kat kan helpen te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, PRESCRIPTION DIET kattenvoer is de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Help ons een verschil te maken in het leven van asieldieren. Hill's voer heeft al meer dan 9 miljoen asieldieren wereldwijd geholpen bij het vinden van een nieuw thuis. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Met L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat om stress onder controle te houden
  • Bevordert de gewenste urine-pH-waarden
  • Gecontroleerd calcium en natrium en toegevoegd kaliumcitraat

Hoe het helpt:

  • Geformuleerd om stress te verminderen, een risicofactor voor veelvoorkomende urinewegsymptomen
  • Geformuleerd om struvietstenen op te lossen in slechts 7 dagen (gemiddeld 27 dagen)
  • Vermindert het langetermijnrisico op struviet- en calciumoxalaatstenen bij dagelijkse voeding
  • S+OXSHIELD: geformuleerd om een urinewegomgeving te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Stress Stoofpotje voor katten met kip en toegevoegde groenten is een complete en uitgebalanceerde dieetvoeding die alle voedingsstoffen biedt die een kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet-voedingen jouw kat kunnen helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 10%), plantaardige eiwitextracten, granen, bijproducten van plantaardige oorsprong, groenten (1,2%), oliën en vetten, mineralen, melk en melkbijproducten. Urinealkaliserende stoffen: Kaliumcitraat (0,4 g/kg).

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 8,3%, Vetgehalte 3,8%, Ruwe celstof 0,13%, Ruwe as 1,2%, Vocht 80,1%, Chloriden 0,18%, Zwavel 0,14%, Hydroxyproline 0,24%, L-tryptofaan 0,17%, Calcium 0,16%, Fosfor 0,13 %, Natrium 0,08%, Kalium 0,18%, Magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 24.724 IE, Vitamine D3 303 IE, trypsine-gehydrolyseerde rundercaseïne 250 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 6,8 mg, 3b202 (Jodium) 0,2 mg, 3b405 (Koper) 0,6 mg, 3b503 (Mangaan) 1,5 mg, 3b603 (Zink) 21,6 mg. Technologisch toevoegingsmiddel: Kaliumalginaat 4g.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 2.9 oz (82 g) Blikken
2 2
3 3
4 3 1/2
5 4
6 4 1/2
7+ 60 g per kg

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 82 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 30 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 11 g per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

– Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.

– Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.

– Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.

– Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.

– Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.


VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

68,8 kcal (82 g) Blik

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 41.7 %
Vet 18.9 %
Koolhydraten (NFE) 32.7 %
Ruwe celstof 0.7 %
Ruwe as 5.9 %
Calcium 0.81 %
Fosfor 0.68 %
Kalium 0.92 %
Natrium 0.38 %
Magnesium 0.057 %
Taurine 0.42 %
Vitamine A 124242 IU/kg
Vitamine C 18 ppm
Vitamine D 1355 IU/kg
Vitamine E 856 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.84 %
Omega 6-vetzuren 3.61 %
Bèta-caroteen 11.91 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten