Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress Stoofpotje voor Katten met Tonijnsmaak & toegevoegde Groenten

 

 

BESCHIKBAAR IN

82g

605865

Volledig dieetvoeder voor het verminderen van het terugkeren van struvietstenen (oorzaak van aandoeningen van de lagere urinewegen), voor het oplossen van struvietstenen en voor het verminderen van de vorming van oxalaatstenen bij volwassen katten. Dit voeder heeft urine-onderverzadigende eigenschappen voor struviet, urine-alkaliserende eigenschappen en bevat een laag gehalte aan magnesium, calcium en vitamine D.

Voeding waarvan klinisch bewezen is dat het de herhaling van de meest voorkomende urinewegsymptomen met 89% vermindert. Met ingrediënten om stress onder controle te houden.

BEHOEFTE

Urinewegen

SMAAK

met Tonijnsmaak & toegevoegde Groenten

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Een gezonde blaas begint met de juiste balans van essentiële voedingsstoffen. Overtollige mineralen kunnen de vorming van kristallen in de urine bevorderen, wat kan leiden tot het ontstaan van blaasstenen. Ze kunnen ongemak veroorzaken en leiden tot ernstigere problemen die de zorg van een dierenarts vereisen. Het is aangetoond dat stress ook een negatieve invloed heeft op de gezondheid van de blaas. Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben Prescription Diet c/d Multicare Stress dieetvoeding ontwikkeld die speciaal is samengesteld om de urineweggezondheid van een kat te ondersteunen en tegelijkertijd stress te beheersen. c /d Multicare is zelfs klinisch geteste voeding om de terugkeer van de meest voorkomende urinewegsymptomen met 89% te verminderen. Dit natvoer is gemaakt met een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Met L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat om stress onder controle te houden
  • Bevordert de gewenste urine-pH-waarden
  • Gecontroleerd calcium en natrium en toegevoegd kaliumcitraat

Hoe het helpt:

  • Geformuleerd om stress te verminderen, een risicofactor voor veelvoorkomende urinewegsymptomen
  • Geformuleerd om struvietstenen op te lossen in slechts 7 dagen (gemiddeld 27 dagen)
  • Vermindert het langetermijnrisico op struviet- en calciumoxalaatstenen bij dagelijkse voeding
  • S+OXSHIELD: geformuleerd om een urinewegomgeving te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Stress kattenvoer is een complete en uitgebalanceerde dieetvoeding die alle voedingsstoffen biedt die een kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet jouw kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (tonijn 3%), granen, bijproducten van plantaardige oorsprong, oliën en vetten, groenten (1,1%), mineralen, melk en melkbijproducten. Urinealkaliserende stoffen: Kaliumcitraat (1,4 g/kg), Natriumtripolyfosfaat (0,4 g/kg).

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 8,3%, Vetgehalte 3,4%, Ruwe celstof 0,12%, Ruwe as 1,3%, Vocht 80,3%, Chloriden 0,19%, Zwavel 0,15%, Hydroxyproline 0,17%, L-tryptofaan 0,17%, Calcium 0,16%, Fosfor 0,14 %, natrium 0,08%, kalium 0,22%, magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 30.389 IE, Vitamine D3 299 IE, Trypsine-gehydrolyseerde rundercaseïne 250 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 7,1 mg, 3b202 (Jodium) 0,2 mg, 3b405 (Koper) 0,7 mg, 3b503 (Mangaan) 1,6 mg, 3b603 (Zink) 22,5 mg. Technologisch toevoegingsmiddel: Kaliumalginaat 4,3 g.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 82 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 30 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 11 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 2.9 oz (82 g) Blikken
2 2
3 3
4 3 1/2
5 4 1/2
6 5
7+ 65 g per kg

Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Aanbevolen gebruiksduur: voor de vermindering van herhaalde struvietsteenvorming: ten hoogste 6 maanden; voor het oplossen van struvietstenen: 5 tot 12 weken; voor de vermindering van oxalaatsteenvorming: ten hoogste 6 maanden. Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten