Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET d/d Kattenvoer met Eend & groene Erwten

 

 

BESCHIKBAAR IN

1.5kg, 3kg

605829

605846

Hill's Prescription Diet d/d Kattenvoer met Eend & groene Erwten is een volledig dieetvoeder voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffende en voor de ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval bij volwassen katten. Dit voeder bevat een hoog gehalte aan linolzuur en eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur tezamen en een geselecteerd en beperkt aantal eiwit- en koolhydraatbronnen.

Hypoallergeen - helpt voedselintoleranties te verminderen en ondersteunt de gezondheid van de huid

BEHOEFTE

Huid

SMAAK

met Eend & groene Erwten

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

677746809

Hill's PRESCRIPTION DIET d/d Kattenvoer is een klinische voeding die speciaal is samengesteld om katten met voedselgevoeligheden te ondersteunen. Het is een kattenvoer met een beperkt aantal ingrediënten waarvan klinisch is bewezen dat het voedsel(over)gevoeligheden helpt te vermijden en een gezonde huid en spijsvertering te ondersteunen. Dit droogvoer voor katten heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.


Er zijn verschillende oorzaken waardoor katten last kunnen hebben van een jeukende huid, waaronder voedselgevoeligheden. Het goede nieuws, de meeste katten met huidproblemen kunnen profiteren van de juiste voeding.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET d/d Kattenvoer te blijven voeren om voedselgevoeligheden te blijven aanpakken;ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Beperkte ingredienten met enkel dierlijk eiwit
 • Samengesteld zonder soja proteine
 • Hoog gehalte aan omega 3-vetzuren

Hoe het helpt:

 • Helpt de spijsvertering en kwaliteit van de ontlasting te ondersteunen
 • Samengesteld om de huid te voeden en verzorging, voor zichtbare verbetering
 • Helpt een gezonde huidbarrière te onderhouden

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet d/d Droogvoer voor Katten is een complete en uitgebalanceerde voeding die alle voedingsstoffen biedt die je kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je kat kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten.

Aanbevolen voor:

Huid-voedselgevoeligheden

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Groenten (gedroogde groene erwten 44%), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten (eend 4%), bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen. Eiwitbronnen: Erwteneiwit, eendenmeel. Koolhydraatbron: Gedroogde erwten.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 30,5%, Vetgehalte 21,4%, Ruwe celstof 5,7%, Omega 3-vetzuren 0,8%, Omega 6-vetzuren 3,5%, Linolzuur 3,3%, EPA+DHA 0,35%, Ruwe as 5,8%, Calcium 0,73%, Fosfor 0,65%, Natrium 0,25%, Kalium 0,90%, Magnesium 0,11%; per kg: Vitamine A 5.890 IE, Vitamine D3 589 IE, Vitamine E 700 mg, Vitamine C 100 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 74,2 mg, 3b202 (Jodium) 1,2 mg, 3b405 (Koper) 7,3 mg, 3b502 (Mangaan) 7,7 mg, 3b603 (Zink) 154 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
2 35
3 50
4 60
5 70
6 80
7 + 12 per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3977 kcal/kg (398 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 32.5 %
Vet 22.8 %
Koolhydraten (NFE) 32.6 %
Ruwe celstof 6.1 %
Ruwe as 6.1 %
Calcium 0.78 %
Fosfor 0.69 %
Kalium 0.96 %
Natrium 0.27 %
Magnesium 0.116 %
Taurine 0.5 %
Vitamine A 6217 IU/kg
Vitamine C 110 ppm
Vitamine D 624 IU/kg
Vitamine E 787 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.9 %
Omega 6-vetzuren 3.71 %
Bèta-caroteen 2.4 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten