Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET s/d Kattenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN

1.5kg, 3kg

605897

605894

Hill's Prescription Diet s/d Kattenvoer met Kip is een volledig dieetvoeder voor het oplossen van struvietstenen bij volwassen katten (oorzaak aandoeningen van de lagere urinewegen). Dit voeder heeft urineverzurende eigenschappen en bevat een laag magnesiumgehalte.

Ondersteuning voor de urinewegen van je kat

BEHOEFTE

Urinewegen

SMAAK

met Kip

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET s/d Kattenvoer is klinische voeding om de urinewegen van je kat te ondersteunen. Het is een kattenvoer voor de urinewegen waarvan klinisch is bewezen dat het struvietstenen in slechts 6 dagen (gemiddeld 13 dagen) oplost. Dit droogvoer voor katten is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.


Blaasstenen zijn verzamelingen minerale kristallen in kattenurine die samenkomen in de urinewegen. Ze kunnen ongemak veroorzaken en leiden tot ernstigere problemen die de zorg van een dierenarts vereisen.


Hill's Prescription Diet s/d Kattenvoer is alleen bedoeld voor tijdelijk gebruik en wordt niet aanbevolen voor langdurige voeding (meer dan 6 maanden). Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • Bevordert de gewenste urine-pH-waarden
  • Lage magnesium- en fosforgehaltes

Hoe het helpt:

  • Verhoogt de oplosbaarheid van struvietkristallen, wat helpt bij het oplossen
  • Minimaliseert de concentratie van struvietbouwstenen in de urine

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet s/d Droogvoer voor Katten is alleen bedoeld voor tijdelijk gebruik en wordt niet aanbevolen voor langdurige voeding (meer dan 6 maanden). Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je kat kunnen helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 18%), oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, eieren en ei-bijproducten, mineralen.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 32,1%, Vetgehalte 22,9%, Ruwe celstof 0,67%, Ruwe as 5,9%, Chloriden 1,1%, Zwavel 0,75%, Calcium 0,87%, Fosfor 0,69%, Natrium 0,32%, Kalium 0,91%, Magnesium 0,06%; per kg: Vitamine A 6.729 IE, Vitamine D3 559 IE, Vitamine E 525 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 58,0 mg, 3b202 (Jodium) 0,9 mg, 3b405 (Koper) 5,7 mg, 3b502 (Mangaan) 6,0 mg, 3b603 (Zink) 120 mg, 3b801 (Seleen) 0,1 mg, met een natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 156 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 0.5 + 10 g
3 0.5 + 25 g
4 1 + 10 g
5 1 + 20 g
6 1 + 30 g
7+ 1 + 7 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 35
3 45
4 55
5 70
6 80
7+ 12 per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

  • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
  • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
  • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
  • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
  • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

4173 kcal/kg (417 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 34.7 %
Vet 24.8 %
Koolhydraten (NFE) 33.5 %
Ruwe celstof 0.7 %
Calcium 0.94 %
Fosfor 0.75 %
Kalium 0.99 %
Natrium 0.34 %
Magnesium 0.066 %
Taurine 0.2 %
Vitamine C 0 ppm
Vitamine E 618 IU/kg
L-carnitine 21.5 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten