Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET t/d Kattenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN

1.5kg, 3kg

605853

606273

Hill's Prescription Diet t/d Kattenvoer met Kip is een volledig diervoeder voor volwassen katten met een klinisch bewezen tandtechnologie.

Klinisch bewezen dat het de vorming van tandplak, tandverkleuring en tandsteen vermindert en opruimt tot aan de tandvleesrand

BEHOEFTE

Gebit

SMAAK

met Kip

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

682753888

Hill's PRESCRIPTION DIET t/d Dental Care Kattenvoer is klinische voeding om gezond tandvlees en gezonde tanden te bevorderen en de algehele gezondheid van je kat te ondersteunen. Het is klinisch bewezen dat dit kattenvoer tandplak en aanslag vermindert en de opbouw van tandsteen reinigt tot aan de tandvleesrand. Hill's PRESCRIPTION DIET t/d is een kattenvoer voor gebitsverzorging en is een door de Veterinary Oral Health Council (VOHC)* goedgekeurde voeding voor de vermindering van de vorming van tandplak en tandsteen. Dit kattenvoer is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.


De brok is opgebouwd uit een exclusieve matrix van vezels die werken als een tandenborstel om de tand te schrobben en bacteriën te verwijderen. De grote brokgrootte, vorm en textuur reinigen de tanden tot aan de tandvleesrand om gezond tandvlees en tanden te bevorderen. Het is aangetoond dat het uitsluitend voeren van Hill's Prescription Diet t/d Droogvoer voor Katten effectiever is dan tandenpoetsen, omdat maar weinig kattenbezitters de tanden van hun kat regelmatig poetsen.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET t/d Dental Care Kattenvoer te blijven voeren om het gebit van je kat te helpen behouden, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven. We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen. Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program. Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Speciale vezelmatrixtechnologie met dubbele reinigingswerking
 • Unieke brokgrootte, vorm en textuur helpen de tandvleesrand te reinigen
 • Volledige en uitgebalanceerde voeding met klinisch bewezen antioxidanten

Hoe het helpt:

 • Speciale vezelmatrixtechnologie met dubbele reinigingswerking
 • Unieke brokgrootte, vorm en textuur helpen de tandvleesrand te reinigen
 • Volledige en uitgebalanceerde voeding met klinisch bewezen antioxidanten

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet t/d Droogvoer voor Katten is een dieetvoeding die alle voedingsstoffen biedt die je kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 19%), plantaardige eiwitextracten, bijproducten van plantaardige oorsprong, oliën en vetten, mineralen.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 32,3%, Vetgehalte 14,6%, Ruwe celstof 7,3%, Ruwe as 5,5%, Calcium 0,90%, Fosfor 0,70%, Natrium 0,35%, Kalium 0,72%, Magnesium 0,06%; per kg: Vitamine A 4.718 IE, Vitamine D3 446 IE, Vitamine E 550 mg, Vitamine C 70 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 58,0 mg, 3b202 (Jodium) 0,9 mg, 3b405 (Koper) 5,7 mg, 3b502 (Mangaan) 6,0 mg, 3b603 (Zink) 120 mg, 3b801 (Seleen) 0,1 mg.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 40
3 55
4 70
5 80
6 90
7+ 14 per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten