Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET y/d Kattenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN

156g

605627

Volledig dieetvoeder voor een verlaging van het jodiumgehalte in geval van hyperthyreoïdie bij volwassen katten. Dit voeder bevat een beperkt jodiumgehalte.

Ter ondersteuning van de schildkliergezondheid van je kat

BEHOEFTE

Schildklier

SMAAK

met Kip

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET y/d Kattenvoer is klinisch bewezen voeding om de productie van schildklierhormoon in 3 weken te verminderen wanneer het als enige voedingsbron wordt gevoerd. Dit kattenvoer met schildklier is een gemakkelijke manier om het jodiumgehalte in voer voor katten met hyperthyreoïdie te verlagen. Consistente langdurige voeding van dit product is van cruciaal belang voor de werkzaamheid van de voordelen ervan tegen schildklierproblemen bij katten. Droge en ingeblikte formules kunnen gelijktijdig worden gemengd of gevoerd. Dit natte kattenvoer is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET y/d Thyroid Care Kattenvoer te blijven voeren om de schildkliergezondheid van je kat te helpen behouden, zelfs nadat de schildkliersymptomen zijn verbeterd. Vraag je dierenarts hoe PRESCRIPTION DIET je kat kan helpen te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, PRESCRIPTION DIET kattenvoer is de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Help ons een verschil te maken in het leven van asieldieren. Hill's voer heeft al meer dan 9 miljoen asieldieren wereldwijd geholpen bij het vinden van een nieuw thuis. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Beperkt jodium
 • Verlaagd fosfor en natrium met omega-3 vetzuren uit visolie
 • Hoge niveaus van L-carnitine

Hoe het helpt:

 • Ondersteunt de gezondheid van de schildklier
 • Ondersteunt de gezondheid van nieren en hart
 • Helpt droge spiermassa te behouden
 • S+OXSHIELD: geformuleerd om een ​​urinewegomgeving te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert

Aanvullende informatie:

Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet-voedingen je kat kunnen helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 7%), granen, oliën en vetten, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 9,0%, Vetgehalte 7,4%, Ruwe celstof 0,84%, Ruwe as 1,4%, Vocht 72,8%, Calcium 0,22%, Fosfor 0,14%, Natrium 0,07%, Kalium 0,22%, Magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 36.963 IE, Vitamine D3 403 IE, Totaal jodium 0,04 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 22,5 mg, 3b405 (Koper) 2,2 mg, 3b503 (Mangaan) 2,3 mg, 3b603 (Zink) 38,9 mg, gekleurd met natuurlijk karamel.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 156 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 0.5 + 10 g
3 0.5 + 25 g
4 1 + 10 g
5 1 + 20 g
6 1 + 30 g
7+ 1 + 7 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 5.5 oz (156 g) Blikken
2 3/4
3 1
4 1 1/4
5 1 1/2
6 1 2/3
7+ 40 g per kg

BELANGRIJK: Omdat de inname van jodium uit andere voedselbronnen - snacks, ander voer voor huisdieren, gearomatiseerde medicijnen, enz. - de effectiviteit van jodiumarme voeding in gevaar kan brengen, is het van cruciaal belang dat u de de voedingsinstructies van je dierenarts zorgvuldig door en voer alleen Prescription Diet y/d.


Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

193,6 kcal (156 g) Blik

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 33.3 %
Vet 27.1 %
Koolhydraten (NFE) 31.3 %
Ruwe celstof 3.1 %
Ruwe as 5.2 %
Calcium 0.82 %
Fosfor 0.52 %
Kalium 0.8 %
Natrium 0.25 %
Magnesium 0.053 %
Taurine 0.26 %
Vitamine A 135931 IU/kg
Vitamine C 177 ppm
Vitamine D 1320 IU/kg
Vitamine E 791 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.62 %
Omega 6-vetzuren 5.54 %
Bèta-caroteen 2.27 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten