Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Kattenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN

156g

606373

Een volledig dieetvoeder voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen bij volwassen katten. Dit voeder bevat een geselecteerde koolhydraatbron en een gehydrolyseerde eiwitbron.

Ontwikkeld om huid- en maagdarmklachten door voedselallergieën te verminderen

BEHOEFTE

Voedselgevoeligheden

SMAAK

Origineel

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Let op: vernieuwde samenstelling! Je vertrouwde Prescription Diet z/d product is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie. Wij adviseren een overschakelperiode van 7 dagen om je huisdier aan deze nieuwe samenstelling te laten wennen. Je dierenarts kan je meer informatie geven. Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Kattenvoer is klinische voeding die speciaal is samengesteld om huid- en maagdarmklachten door voedselallergieën te verminderen. Het is een kattenvoer voor de spijsvertering waarvan klinisch is bewezen dat het ongunstige voedingsreacties helpt voorkomen. PRESCRIPTION DIET z/d is een gehydrolyseerd eiwitrijk kattenvoer dat klinisch bewezen antioxidanten bevat om een ​​gezond immuunsysteem te ondersteunen. Deze voeding heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn. Voedselgevoeligheid en -intolerantie zijn potentieel ernstige problemen die kunnen leiden tot geïrriteerde huid-, vacht- en ooraandoeningen of zelfs gastro-intestinale stoornissen. Katten met een voedselallergie of -intolerantie, ook wel ongunstige voedselreacties genoemd, ervaren doorgaans een abnormale reactie op het eiwit in het voer. Als je kat last heeft van een ongunstige voedselreactie, is het nog belangrijker om de juiste voeding te geven. Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET z/d Kattenvoer te blijven voeren om de voedselallergieën van je kat te verminderen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven. Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven. We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen. Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program. Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

Met sterk gehydrolyseerde dierlijke eiwitten Met visolie, verhoogde niveaus van essentiële vetzuren en hoge niveaus van vitamine E Bewezen mix van prebiotische vezels

Hoe het helpt:

Helpt de symptomen van ongewenste voedselreacties te verminderen Bevordert een gezonde huidbarrière Geeft de ontlasting uitstekende kwaliteit

Aanvullende informatie:

ActivBiome + ingrediëntentechnologie is een unieke mix van prebiotica waarvan is aangetoond dat dit het darmmicrobioom snel voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen, oliën en vetten, fruit, zaden. Eiwitbron: Kippenleverhydrolysaat. Koolhydraatbron: Maïszetmeel.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 9,2%, Vetgehalte 5,3%, Ruwe celstof 0,60%, Ruwe as 1,7%, Vocht 72,5%, Calcium 0,23%, Fosfor 0,20%, Natrium 0,09%, Kalium 0,29%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamine A 28.419 IE, Vitamine D3 480 IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 13,6 mg, 3b202 (Jodium) 0,4 mg, 3b405 (Koper) 1,3 mg, 3b503 (Mangaan) 3,0 mg, 3b603 (Zink) 43,3 mg.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 156 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 0.5 + 15 g
3 0.5 + 25 g
4 1 + 15 g
5 1 + 25 g
6 1 + 40 g
7+ 1 + 8 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 5.5 oz (156 g) Blikken
2 3/4
3 1
4 1 1/3
5 1 1/2
6 1 3/4
7+ 44 g per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.Voor het beste resultaat:Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

178.8 kcal (156 g) blik

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 33.6 %
Vet 19.1 %
Koolhydraten (NFE) 38.9 %
Ruwe celstof 2.2 %
Ruwe as 6.4 %
Calcium 0.83 %
Fosfor 0.73 %
Kalium 1.04 %
Natrium 0.31 %
Magnesium 0.06 %
Taurine 0.36 %
Vitamine A 103299 IU/kg
Vitamine C 216 ppm
Vitamine D 1552 IU/kg
Vitamine E 960 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.81 %
Omega 6-vetzuren 3.88 %
Bèta-caroteen 1.61 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten