Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Kattenvoer met Kip

BESCHIKBAAR IN

1.5kg, 3kg

605851

605850

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Kattenvoer met Kip is een goed verteerbaar volledig dieetvoeder voor het verminderen van intestinale absorptiestoornissen en voor de compensatie voor een slechte spijsvertering bij volwassen katten. Dit voeder is met vezels verrijkt en heeft een verhoogd gehalte aan natrium en kalium en bevat goede verteerbare ingrediënten.

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome is een vezelrijk Droogvoer voor Katten waarvan klinisch is aangetoond dat deze binnen 24 uur helpt gezonde en regelmatige ontlasting te bevorderen. Versterkt met ActivBiome+ ingrediëntentechnologie om snel het darmmicrobioom te voeden en complexe GI-problemen te helpen aanpakken.

BEHOEFTE

Spijsvertering

SMAAK

met Kip

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

658646306

Hill's PRESCRIPTION DIET GI Biome Kattenvoer is een vezelrijke voeding met een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch is aangetoond dat het binnen 24 uur een regelmatige, gezonde ontlasting bevordert en het risico op herhaling helpt verminderen. Het is speciaal samengesteld om een ​​gezonde ontlasting te bevorderen en de algehele spijsvertering te ondersteunen. Dit kattenvoer voor problemen met spijsvertering bevordert ook een urinewegomgeving die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert. Dit droogvoer voor katten is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn. De spijsvertering van je kat kan door veel dingen negatief worden beïnvloed en wanneer je kat spijsverteringsproblemen heeft, is dit een zeer onaangename ervaring voor jou en je gezin. Het goede nieuws is dat jij je kat kunt helpen zich beter te voelen met een revolutionaire aanpak voor vezelgevoelige GI-problemen door de gezondheid van het microbioom – het unieke darmecosysteem van je huisdier – centraal te stellen in de GI-zorg. Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Digestive Care Kattenvoer te blijven voeren om een gezonde spijsvertering van je kat te helpen behouden, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven. Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van je afhankelijk zijn, streven we ernaar om het best mogelijke voedsel te bieden. PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is de gerichte voeding die ze nodig hebben om een ​​lang en gelukkig leven te leiden, met formules die op de eerste plaats wetenschappelijk zijn om aan de unieke gezondheidsbehoeften van je kat te voldoen. We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen. Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program. Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

De revolutionaire ActivBiome+-technologie voedt het microbioom van je huisdier Unieke mix van prebiotische vezels Stimuleert het microbioom om gunstige postbiotica aan te maken

Hoe het helpt:

Van Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome is klinisch aangetoond dat het binnen 24 uur een regelmatige, gezonde ontlasting bevordert en het risico op herhaling helpt verminderen. Werkt snel om het darmmicrobioom te voeden en een gezonde ontlasting te bevorderen Bevordert de groei van nuttige darmbacteriën om de spijsvertering gezond te houden Helpt herhaling van spijsverteringsproblemen te beperken

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Droogvoer voor Katten is een volledig dieetvoer en biedt alle voedingsstoffen die je kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kunnen helpen bij een gelukkig en actief leven. Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Droogvoer voor Katten met Kip is een zeer goed verteerbaar volledig dieetvoer voor het verminderen van intestinale absorptiestoornissen en ter compensatie van een slechte spijsvertering bij volwassen katten. Dit voer, versterkt met vezels voor huisdieren, heeft een verhoogd gehalte aan natrium en kalium en goed verteerbare ingrediënten.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 14%), plantaardige eiwitextracten, bijproducten van natuurlijke oorsprong, oliën en vetten, fruit, mineralen, zaden. Goed verteerbare ingrediënten: Kip- en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, dierlijk vet, brouwersrijst, maïs.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 34,4%, Vetgehalte 17,2%, Ruwe celstof 5,3%, Ruwe as 5,6%, Calcium 0,77%, Fosfor 0,62%, Natrium 0,28%, Kalium 0,87%, Magnesium 0,07%; per kg: Vitamine A 11.127 IE, Vitamine D3 915 IE, Vitamine E 675 mg, Vitamine C 110 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 66,7 mg, 3b202 (Jodium) 1,0 mg, 3b405 (Koper) 6,6 mg, 3b502 (Mangaan) 6,9 mg, 3b603 (Zink) 138 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 82 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 35 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 11 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 35
3 50
4 65
5 75
6 85
7+ 13 per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.Voor het beste resultaat:Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten