Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Kattenvoer met Kip

 

 

BESCHIKBAAR IN

1.5kg, 3kg, 8kg

608165

605851

605850

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Kattenvoer met Kip is een goed verteerbaar volledig dieetvoeder voor de vermindering van intestinale absorptiestoornissen en voor de compensatie voor een slechte spijsvertering bij volwassen katten. Dit met vezels verrijkt diervoeder heeft een verhoogd gehalte aan natrium en kalium en goed verteerbare ingrediënten.

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome is een vezelrijk Droogvoer voor Katten waarvan klinisch is aangetoond dat deze binnen 24 uur helpt gezonde en regelmatige ontlasting te bevorderen. Versterkt met ActivBiome+ ingrediëntentechnologie om snel het darmmicrobioom te voeden en complexe GI-problemen te helpen aanpakken.

BEHOEFTE

Spijsvertering

SMAAK

met Kip

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

658646306

Hill's PRESCRIPTION DIET GI Biome Kattenvoer is een vezelrijke voeding met een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch is aangetoond dat het binnen 24 uur een regelmatige, gezonde ontlasting bevordert en het risico op herhaling helpt verminderen. Het is speciaal samengesteld om een ​​gezonde ontlasting te bevorderen en de algehele spijsvertering te ondersteunen. Dit kattenvoer voor problemen met spijsvertering bevordert ook een urinewegomgeving die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert. Dit droogvoer voor katten is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.

De spijsvertering van je kat kan door veel dingen negatief worden beïnvloed en wanneer je kat spijsverteringsproblemen heeft, is dit een zeer onaangename ervaring voor jou en je gezin. Het goede nieuws is dat jij je kat kunt helpen zich beter te voelen met een revolutionaire aanpak voor vezelgevoelige GI-problemen door de gezondheid van het microbioom – het unieke darmecosysteem van je huisdier – centraal te stellen in de GI-zorg.

Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Digestive Care Kattenvoer te blijven voeren om een gezonde spijsvertering van je kat te helpen behouden, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen.

Omdat ze van je afhankelijk zijn, streven we ernaar om het best mogelijke voedsel te bieden. PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is de gerichte voeding die ze nodig hebben om een ​​lang en gelukkig leven te leiden, met formules die op de eerste plaats wetenschappelijk zijn om aan de unieke gezondheidsbehoeften van je kat te voldoen.

We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

  • De revolutionaire ActivBiome+-technologie voedt het microbioom van je huisdier
  • Unieke mix van prebiotische vezels
  • Stimuleert het microbioom om gunstige postbiotica aan te maken

Hoe het helpt:

Van Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome is klinisch aangetoond dat het binnen 24 uur een regelmatige, gezonde ontlasting bevordert en het risico op herhaling helpt verminderen.

  • Werkt snel om het darmmicrobioom te voeden en een gezonde ontlasting te bevorderen
  • Bevordert de groei van nuttige darmbacteriën om de spijsvertering gezond te houden
  • Helpt herhaling van spijsverteringsproblemen te beperken

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Droogvoer voor Katten is een volledig dieetvoer en biedt alle voedingsstoffen die je kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kunnen helpen bij een gelukkig en actief leven.

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Droogvoer voor Katten met Kip is een zeer goed verteerbaar volledig dieetvoer voor het verminderen van intestinale absorptiestoornissen en ter compensatie van een slechte spijsvertering bij volwassen katten. Dit voer, versterkt met vezels voor huisdieren, heeft een verhoogd gehalte aan natrium en kalium en goed verteerbare ingrediënten.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 14%), plantaardige eiwitextracten, producten van plantaardige oorsprong, oliën en vetten, fruit, mineralen, zaden. ActivBiome+ prebiotische mix (9,6%): Gemalen pecannotenschil, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, gedroogde citruspulp, gedroogde veenbessen. Goed verteerbare ingrediënten: Kippen- en kalkoenenmeel, maïsglutenmeel, dierlijk vet, breukrijst, maïs.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 34,3%, Vetgehalte 17,2%, Ruwe celstof 5,3%, Ruwe as 5,6%, Calcium 0,76%, Fosfor 0,62%, Natrium 0,28%, Kalium 0,86%, Magnesium 0,07%; per kg: Vitamine A 9.245IE, Vitamine D3 745IE, Vitamine E 700mg, Vitamine C 115mg, Bèta-caroteen 1,5mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 66,7mg, 3b202 (Jodium) 1,6mg, 3b405 (Koper) 6,6mg, 3b502 (Mangaan) 6,9mg, 3b603 (Zink) 117mg, 3b801 (Seleen) 0,2mg, met natuurlijk antioxidant.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 35
3 50
4 65
5 75
6 85
7+ 13 kg

Adult maintenance Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 82 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 35 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 11 g kg

Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen. Geef de juiste dagelijkse hoeveelheid zoals is aangegeven voor de grootte van de kat. Pas de hoeveelheid aan om het optimale gewicht te behouden: deze hoeveelheid kan worden verdeeld over twee of meer maaltijden per dag. Aanbevolen gebruiksduur: aanvankelijk tot twaalf weken. Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3786 kcal/kg (379 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 6 %
Eiwit 34.3 %
Vet 17.2 %
Koolhydraten (NFE) 32.2 %
Ruwe celstof 5.3 %
Ruwe as 5.6 %
Calcium 0.76 %
Fosfor 0.62 %
Kalium 0.86 %
Natrium 0.28 %
Magnesium 0.074 %
Taurine 0.21 %
Vitamine A 9245 IE/kg
Vitamine C 118 ppm
Vitamine D 754 IE/kg
Vitamine E 713 IE/kg
Thiamine (Vitamine B1) 25 ppm
Riboflavine (Vitamine B2) 12.4 ppm
Niacine (Vitamine B3) 147 ppm
Pyridoxine (Vitamine B6) 10.3 ppm
Pantotheenzuur (Vitamine B5) 35.8 ppm
Foliumzuur (Vitamine B9) 4.61 ppm
Vitamin B12 (Cobalamin) 0.17 ppm
Biotine (Vitamine B7) 0.46 ppm
DHA 0.141 %
EPA 0.208 %
Omega 3-vetzuren 1 %
Omega 6-vetzuren 3.31 %
Bèta-caroteen 2.47 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten