HILL'S SCIENCE PLAN Oral Care Adult Kattenvoer met Kip

HILL'S SCIENCE PLAN Oral Care droge kattenbrokjes bevatten een klinisch bewezen technologie om de opbouw van tandplak en tandsteen te verminderen.

 • Klinisch bewezen technologie om de opbouw van tandplak en tandsteen te verminderen
 • Unieke vezelstructuur van de brok reinigt het gebit en verfrist de adem
 • Omega 6-vetzuren & Vitamine E for een weelderige vacht

Lees meer

Productgegevens

 • Belangrijke voordelen

  *100% tevredenheid gegarandeerd - indien je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, breng de aangebroken verpakking voer dan terug naar het verkooppunt. Het product wordt dan omgeruild of je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

  Aanbevolen voor:

  Volwassen katten 1-6 jaar oud om de opbouw van tandplak en tandsteen te helpen verminderen.


  Niet aanbevolen voor:

  Kittens, drachtige of zogende poezen. Tijdens dracht en lactatie zouden poezen overgeschakeld moeten worden op HIIL'S SCIENCE PLAN Kitten nat- of droogvoer. 


  Aanvullende info:

  Bij Hill's doen we onderzoek hoe we de gezondheid van mond en gebit kunnen bevorderen door de opbouw van tandplak en tandsteen te verminderen. Ons unieke Oral Care brokje heeft een klinisch bewezen technologie die ontworpen is om als een tandenborstel te werken terwijl uw dier kauwt.

  Heerlijke voeding voor een lang en gelukkig leven. Haar gespin, haar kopjes....samen hebben jullie iets unieks. Omdat ieder moment dat jullie samen zijn speciaal is, streven wij er naar om jullie meer van deze momenten te geven. Met ingrediënten van hoge kwaliteit en de juiste voedingsstoffen is HILL'S SCIENCE PLAN precies samengesteld om je kat de voeding te geven die ze nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

  We maken ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan hoge eisen (die boven de standaard voor de industrie liggen) voor zuiverheid en voedingsstoffen.

  Je kunt een verschil maken in de levens van asieldieren. Wist je dat wij katten in asielen met HILL'S SCIENCE PLAN helpen weer hun geluk te vinden? 365 dagen per jaar voedt Hill's meer dan 100.000 asieldieren. Kijk voor meer informatie op hillspet.nl/shelter-program


  Ook interessant

  HILL'S SCIENCE PLAN voeding is beschikbaar in zowel droog- als natvoer voor de unieke behoeften van je kat, met verschillende smaken waar je kat dol op zal zijn. 

   


 • Voedingsgids

  Zo pas je de voedingshoeveelheden aan voor behoud van het optimale gewicht.

  HANDIGE TIPS

  • Pas de voedingshoeveelheid aan om het ideale gewicht te behouden. Indien niet zeker - vraag het aan uw dierenarts.
  • Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen.
  • Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn!
  • De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen, naarmate ze ouder wordt. Vraag je dierenarts om advies bij ieder bezoek.
  • Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

  Dagelijkse voedingsrichtlijnen

  Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
  2 40
  3 50
  4 65
  5 75
  6 85
  7 + 13 per kg

 • Ingrediënten

  Met eiwit van een hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

  SAMENSTELLING: Kippen- en kalkoenenmeel, brouwersrijst, maïsglutenmeel, maïs, dierlijk vet, cellulose, plantaardige olie, mineralen, eiwithydrolysaat, visolie.

 • Gemiddelde voedings- en caloriewaarde

  Gebalanceerde voeding die de FEDIAF richtlijnen overtreft.

  3717 kcal/kg (372 kcal/blik)

  Voedingsstoffen Droge stof1
  %
  Eiwit 33.5
  Vet 20.4
  Ruwe celstof 7.9
  Koolhydraten (NFE) 32.4
  Calcium 0.91
  Fosfor 0.77
  Natrium 0.42
  Kalium 0.68
  Magnesium 0.066
  Taurine 0.20
  Vitamine C 109 ppm
  Vitamine E 593 IU/kg
  Ruwe as 5.8
  Bèta-caroteen 3.60 ppm
  Vitamine A 6737 IU/kg
  Vitamine D 647 IU/kg

  Voetnoten

  1Het percentage van voedingsstoffen in het product nadat het water is verwijderd. Dit wordt gebruikt om een vergelijking tussen gehalten aan voedingsstoffen met een verschillend watergehalte mogelijk te maken.

Science Plan™

Perfect gebalanceerde voeding die het leven van honden en katten kan veranderen. Want als ze gezonder zijn, zijn ze gelukkiger.

Meer te weten komen