Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Science Plan Sterilised Kittenvoer Kip

BESCHIKBAAR IN

300g, 1.5kg, 3kg, 7kg

607293

607268

607265

607264

Hill's Science Plan Sterilised Kittenvoer Kip is een volledig diervoeder voor gesteriliseerde/gecastreerde katten en voor drachtige of zogende katten.

Hill's Science Plan Sterilised Kittenvoer is gemaakt met Hill's unieke kennis van de specifieke behoeften van gesteriliseerde kittens. Het biedt hoogwaardige eiwitten voor spierontwikkeling, gecombineerd met een gecontroleerd vetgehalte om het risico op overgewicht na sterilisatie te voorkomen. Bovendien bevordert de unieke mix van antioxidanten een gezond immuunsysteem om de groei van je kitten te ondersteunen.

BEHOEFTE

Gesteriliseerd/gecastreerd

SMAAK

Kip

LEVENSFASE

Kitten/Drachtig/Zogend

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's Science Plan Sterilised kittenvoer biedt heerlijke, complete en gebalanceerde voeding voor de optimale ontwikkeling en ondersteuning van het immuunsysteem van gesteriliseerde kittens, zodat ze de beste start in het leven krijgen en tot hun volle potentieel groeien.

  • 100% gebalanceerde voeding met smakelijke, licht verteerbare ingrediënten
  • Hoogwaardige eiwitten om spieren op te bouwen en een gecontroleerd vetgehalte om een slanke lichaamsvorm te ondersteunen
  • Antioxidanten ter bevordering van een gezond immuunsysteem

Aanvullende informatie:

Heerlijke voeding voor een lang en gelukkig leven. Haar gespin, haar kopjes....samen hebben jullie iets unieks. Omdat ieder moment dat jullie samen zijn speciaal is, streven wij er naar om jullie meer van deze momenten te geven. Met ingrediënten van hoge kwaliteit en de juiste voedingsstoffen is Hill's Science Plan precies samengesteld om je kat de voeding te geven die ze nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

We maken ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan hoge eisen (die boven de standaard voor de industrie liggen) voor zuiverheid en voedingsstoffen.

Je kunt een verschil maken in de levens van asieldieren. Wist je dat wij katten in asielen met Hill's Science Plan helpen weer hun geluk te vinden? 365 dagen per jaar voedt Hill's meer dan 100.000 asieldieren. Kijk voor meer informatie op HillsPet.nl/shelter-program

Hill's Science Plan voer is beschikbaar in zowel droog- als natvoer voor de unieke behoeften van je kat, met verschillende smaken waar je kat dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Kittens, vanaf het spenen tot 1 jaar oud en drachtige of zogende katten.

Niet aanbevolen voor:

Langdurig voeren aan volwassen katten, tenzij ze een hogere energiebehoefte hebben dan normaal

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 11 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Kip- en kalkoenmeel (kip 29%; totaal gevogelte 45%), maïs, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, mineralen, eiwithydrolysaat, visolie, plantaardige olie, lijnzaad, cellulose.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 38,5%, Vetgehalte 21,7%, Ruwe celstof 1,8%, Ruwe as 7,6%, Calcium 1,3%, Fosfor 1,1%, Natrium 0,47%, Kalium 1,0%, Magnesium 0,11%; per kg: Vitamine A 9.022 IE, Vitamine D3 773 IE, Vitamine E 600 mg, Vitamine C 90 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 63,7mg, 3b202 (Jodium) 1,6mg, 3b405 (Koper) 6,3mg, 3b502 (Mangaan) 6,6mg, 3b603 (Zink) 112mg, 3b801 (Seleen) 0,1mg, met natuurlijk antioxidant.

Jonge volwassen kat van sterilisatie/castratie tot 1 jaar

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
0,5 20
1 35
1,5 45
2 55
3 80
4 95
5 115
6 130
7+ 20 per kg

HANDIGE TIPS

  • Pas de hoeveelheid voer zo nodig aan om een optimaal gewicht te behouden. Als je niet zeker bent, raadpleeg dan je dierenarts.
  • Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen.
  • Zorg dat je huisdier altijd beschikt over vers drinkwater!
  • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts bij het volgende bezoek of je iets moet veranderen in het voedingsschema of het voer dat je geeft.
  • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Science Plan™

Perfect gebalanceerde voeding die het leven van honden en katten kan veranderen. Want als ze gezonder zijn, zijn ze gelukkiger.

Meer te weten komen