Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's VET ESSENTIALS

MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ kattenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN

1.5kg, 3kg

607919

607917

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ Kattenvoer met Kip is een volledig diervoeder met meerdere voordelen voor katten van 7 jaar en ouder, samengesteld om de hersenen en het lichaam van ouder wordende dieren te ondersteunen. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen met gecontroleerde gehalten aan magnesium.

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ kattenvoer met Kip is voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Dit voer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts en geschikt voor ouder wordende katten vanaf de leeftijd van 7 jaar. Het is een complete voeding samengesteld met onze unieke anti-verouderingsmix die gezonde hersenen en de vitaliteit van je kat ondersteunt. Het ondersteunt ook gezonde urinewegen en het immuunsysteem. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst..

BEHOEFTE

Veroudering

SMAAK

met Kip

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ kattenvoer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Deze gebalanceerde voeding biedt meerdere gezondheidsvoordelen voor ouder wordende katten vanaf de leeftijd van 7 jaar. Het is samengesteld om het ouder wordende lichaam en de hersenen te ondersteunen. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige smaakstoffen.

Hoe het helpt:

 • Gezond ouder worden: Ondersteunt gezonde hersenen en biedt energie voor de dagelijkse activiteiten met een unieke anti-verouderingsmix.
 • Gezonde urinewegen: Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen met beperkte gehalten aan magnesium, fosfor en calcium.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem: Ondersteunt het immuunsysteem met een hoogwaardige mix van klinisch bewezen antioxidanten (vitamine C + E) en antioxidanten uit groenten.
 • Gezonde vitale organen: Ondersteunt een gezonde nierfunctie en bevordert de gezondheid van andere vitale organen.
 • Gezonde spijsvertering: Biedt ouder wordende katten de vitale voedingsstoffen die ze nodig hebben in een goed verteerbare samenstelling.

Aanvullende informatie:

Bij Hill's bestuderen we hoe het lichaam van huisdieren werkt om te begrijpen hoe voeding hun gezondheid beïnvloedt. Hill's VET ESSENTIALS voer is speciaal samengesteld om de gezondheid van je huisdier proactief te ondersteunen en is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Met voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, geef je je huisdier de beste kans op een gelukkige en gezonde toekomst.

Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten waarop je kunt vertrouwen. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige kleurstoffen. Wij produceren onze diervoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.

Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. We zijn trots dat we wereldwijd meer dan 12 miljoen dieren in asielen helpen. En we gaan door! Kijk voor meer informatie op www.hillspet.nl/shelter-program of www.hillspet.be/nl-be/shelter-program.

100% Tevredenheid Garantie: We zijn ervan overtuigd dat je huisdier zal genieten van Hill's VET ESSENTIALS voer. We zijn er zo zeker van dat we een 'niet goed, geld terug' garantie aanbieden.*

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT voer is verkrijgbaar in verschillende variaties droogvoer en natvoer voor de unieke behoeften van je kat, met heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Katten van 7 jaar en ouder.

Niet aanbevolen voor:

 • Kittens jonger dan 6 maanden.
 • Drachtige of zogende katten. Tijdens dracht en lactatie moeten katten worden overgeschakeld op Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT kittenvoer.
 • Volwassen katten van 1 tot 6 jaar.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Breukrijst, bruine rijst, kip- en kalkoenmeel (kip 9%; totaal gevogelte 14%), erwteneiwit, maïsglutenmeel, dierlijk vet, maïs, gedroogde bietenpulp, plantaardige olie, eiwithydrolysaat, gedroogde tomatenpuree, mineralen, visolie, gedroogde broccoli. (Totale groenten 3,9%). Anti-verouderingstechnologie (2,2%): Gedroogde tomatenpuree, gedroogde broccoli.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 31,5%, Vetgehalte 13,6%, Ruwe celstof 2,0%, Ruwe as 5,7%, Calcium 0,75%, Fosfor 0,66%, Natrium 0,34%, Kalium 0,75% Magnesium 0,09%; per kg: Vitamine A 8.757 IE, Vitamine D3 752 IE, Vitamine E 850 mg, Vitamine C 95 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 67,7 mg, 3b202 (Jodium) 3,0 mg, 3b405 (Koper) 7,9 mg, 3b502 (Mangaan) 7,0 mg, 3b603 (Zink) 105 mg, met natuurlijk antioxidant.

Ouder volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 1 + 15 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 50 g
6 1 + 60 g
7+ 1 + 10 g kg

Ouder volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7+ 12 kg

HANDIGE TIPS

 • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
 • Is deze voeding nieuw voor je huisdier? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
 • Houd altijd vers water beschikbaar!
 • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedingsadvies bij je volgende bezoek.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3700 kcal/kg (370 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 31.5 %
Vet 13.6 %
Koolhydraten (NFE) 41.1 %
Ruwe celstof 2 %
Calcium 0.75 %
Fosfor 0.66 %
Kalium 0.75 %
Natrium 0.34 %
Magnesium 0.092 %
Taurine 0.36 %
Vitamine C 99 ppm
Vitamine E 855 IE/kg
> 20C omega 3-vetzuren 0.3 %
> 20C omega 6-vetzuren 0.1 %
L-carnitine 516.9 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

VetEssentials™

Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen

voor uw gezonde huisdier.

Meer weten