Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Stress Digestive Care hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN

200g

608139

Goed verteerbaar, volledig dieetvoeder voor volwassen honden voor de vermindering van intestinale absorptiestoornissen, voor de compensatie voor een slechte spijsvertering, voor exocriene pancreasinsufficiëntie en voor aandoeningen die goed reageren op een voer met een laag vetgehalte en ook voor de ondersteuning in stresserende situaties, die zal leiden tot een vermindering van het daarmee samenhangende gedrag. Dit voeder bevat goed verteerbare ingrediënten. een verhoogd gehalte aan natrium en kalium en trypsine-gehydrolyseerd rundercaseïne.

Voeding waarvan is aangetoond dat deze kalmeert en stressgerelateerd gedrag aanpakt, inclusief spijsverteringsproblemen bij honden die minder dan 14 kg wegen. Versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotica, waarvan klinisch is aangetoond dat deze het darmmicrobioom snel voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen.

BEHOEFTE

Spijsvertering

SMAAK

Met Kipsmaak

RASGROOTTE

Kleine rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Net als mensen ervaren sommige honden stress die een negatieve invloed kan hebben op hun algehele gezondheid. Stress kan leiden tot een onbalans van het darmmicrobioom en een verhoogde darmmotiliteit, wat resulteert in spijsverteringsproblemen, een zeer onaangename ervaring voor alle betrokkenen.

Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben Hill's Prescription Diet i/d Stress speciaal samengesteld om stressgerelateerd gedrag, waaronder spijsverteringsproblemen, bij honden onder de 14 kg te kalmeren en te beheersen. Dit natvoer heeft een heerlijke smaak waar honden dol op zijn.

Hoe het werkt:

  • Goed verteerbare formule met melkeiwithydrolysaat om stress te helpen beheersen
  • Unieke prebiotische mix en gember
  • Verrijkt met klinisch bewezen antioxidanten en omega 3-vetzuren uit visolie

Hoe het helpt:

  • Helpt een kalmerend effect te bevorderen, ondersteunt een gezonde spijsvertering en verbetert de kwaliteit van de ontlasting
  • Bevordert de activiteit van nuttige darmbacteriën en kalmeert het maagdarmkanaal
  • Langdurige voeding helpt een gezond immuunsysteem te ondersteunen
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet i/d Stress biedt alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft tijdens periodes van stressgerelateerde spijsverteringsproblemen en kan langdurig worden gebruikt. Als er een stressvolle gebeurtenis te verwachten is, wordt aanbevolen om van tevoren te beginnen met voeren. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je hond kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 1%), granen, producten van plantaardige oorsprong, eieren en eibijproducten, mineralen, zaden, oliën en vetten, groenten, fruit, melk en melkbijproducten. Goed verteerbare ingrediënten: Varken, rijst, rijstebloem, maïs, kip, eipoeder, plantaardige olie, visolie, melkeiwithydrolysaat. ActivBiome+ prebiotische mix (1,8%): Gedroogde bietenpulp, lijnzaad, gemalen pecannotenschil, gedroogde citruspulp, gedroogde veenbessen.


 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 6,5%, Vetgehalte 2,1%, Ruwe celstof 0,52%, Ruwe as 1,6%, Vocht 74,3%, Calcium 0,20%, Fosfor 0,14%, Natrium 0,10%, Kalium 0,22%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamine A 26.922IE, Vitamine D3 238IE, Trypsine-gehydrolyseerd rundercaseïne 250mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 13,0mg, 3b202 (Jodium) 0,4mg, 3b405 (Koper) 2,2mg, 3b502 (Mangaan) 2,9mg, 3b603 (Zink) 33,4mg.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 200 g Blikken
1 1/2
2 1
5 2
7 2 1/2
10 3 1/2
12 4
15 4 1/2

Geef alleen dit voer. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Aanbevolen gebruiksduur:

  • Bij de vermindering van intestinale absorptiestoornissen en de compensatie voor een slechte spijsvertering: aanvankelijk tot twaalf weken en levenslang bij chronische pancreasinsufficiëntie
  • Bij de ondersteuning in stresserende situaties: aanvankelijk ten hoogste twee maanden.

Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn.


VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

948 kcal/kg

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 74 %
Eiwit 6.5 %
Vet 2.1 %
Koolhydraten (NFE) 15 %
Ruwe celstof 0.5 %
Ruwe as 1.6 %
Oplosbare vezel 0.4 %
Onoplosbare vezel 1.2 %
Calcium 0.2 %
Fosfor 0.14 %
Kalium 0.22 %
Natrium 0.1 %
Magnesium 0.021 %
L-lysine 0.41 %
Taurine 0.03 %
Vitamine A 26909 IE/kg
Vitamine C 17 ppm
Vitamine D 212 IE/kg
Vitamine E 245 IE/kg
Thiamine (Vitamine B1) 8 ppm
Riboflavine (Vitamine B2) 5.8 ppm
Niacine (Vitamine B3) 55 ppm
Pyridoxine (Vitamine B6) 6.2 ppm
Pantotheenzuur (Vitamine B5) 9 ppm
Foliumzuur (Vitamine B9) 0.85 ppm
Vitamin B12 (Cobalamin) 0.06 ppm
Biotine (Vitamine B7) 0.17 ppm
DHA 0.014 %
EPA 0.011 %
Omega 3-vetzuren 0.16 %
Omega 6-vetzuren 0.63 %
Bèta-caroteen 0.34 ppm
L-carnitine 91.8 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen