Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET j/d Hondenvoer met Lam

BESCHIKBAAR IN

370g

605645

Hill's Prescription Diet j/d Hondenvoer met Lam is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis en de ondersteuning van de hartfunctie bij chronische hartinsufficiëntie bij volwassen honden. Dit voeder heeft een hoog gehalte aan EPA, totaal omega 3-vetzuren en vitamine E en een beperkt natriumgehalte.

Klinisch bewezen voeding dat het vermogen van jouw hond om te rennen, lopen en springen ondersteunt.

BEHOEFTE

Gewrichten

SMAAK

met Lam

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET j/d Joint Care Hondenvoer is een veterinaire voeding die speciaal is samengesteld om je hond te helpen gemakkelijker te lopen, rennen en springen in slechts 21 dagen. Het is een compleet en uitgebalanceerd, ontstekingsremmend hondenvoer die alle voedingsstoffen biedt die je hond nodig heeft. Dit hondenvoer in blik heeft de heerlijke smaak met lam, waar je hond dol op zal zijn.


Het verbeteren van de mobiliteit van je hond is net zo eenvoudig als het voeren van de juiste voeding. Door vroegtijdig mobiliteitsproblemen aan te pakken kan de noodzaak voor meer ingrijpende behandelingen worden voorkomen.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET j/d Joint Care Hondenvoer te blijven voeren om de gezondheid van de gewrichten van je hond te helpen behouden, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Verrijkt met omega 3-vetzuren, glucosamine en chondroïtinesulfaat
 • L-carnitine toegevoegd
 • Klinisch bewezen antioxidanten

Hoe het helpt:

 • Helpt het gewrichtskraakbeen te behouden
 • Helpt spiermassa te behouden
 • Ondersteunt een gezond immuunsysteem
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 11 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (lam 14%), granen, melk en melkbijproducten, zaden, oliën en vetten, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen, eieren en eibijproducten, plantaardige eiwitextracten.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 6,3%, Vetgehalte 5,9%, Omega 3-vetzuren 1,2%, EPA 0,20%, Ruwe celstof 1,2%, Ruwe as 1,6%, Vocht 67,7%, Calcium 0,24%, Fosfor 0,18%, Natrium 0,08%, Kalium 0,26%, Magnesium 0,03%; per kg: Vitamine A 15.879 IE, Vitamine D3 505 IE, Vitamine E 233 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 16,3 mg, 3b202 (Jodium) 0,5 mg, 3b405 (Koper) 1,5 mg, 3b502 (Mangaan) 3,6 mg, 3b603 (Zink) 51,9 mg.

Dagelijkse voedingshoeveelheden

Lichaamsgewicht (kg) Blikken 370 g
2.5 1/2
5 3/4
10 1 1/3
20 2 1/4
30 3
40 3 2/3
50 + 3/4 / kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen