Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET l/d Hondenvoer

BESCHIKBAAR IN

370g

605678

Hill's Prescription Diet l/d Hondenvoer is een volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie en voor de vermindering van de koperstapeling in de lever bij volwassen honden. Dit voeder heeft een matig gehalte aan geselecteerde en goed verteerbare eiwitten en een beperkt kopergehalte.

Ondersteuning voor de gezondheid van de lever van je hond

BEHOEFTE

Lever

SMAAK

Origineel

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Puppy, Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET l/d Hondenvoer is klinische voeding die is ontwikkeld om de gezondheid van de lever te ondersteunen en de vitale leverfunctie bij honden te helpen beschermen. Het Liver Care hondenvoer biedt je hond alle voeding die hij of zij nodig heeft. Dit hodenvoer in blik heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.


De lever is het grootste inwendige orgaan van je hond met vele functies, waaronder het metaboliseren en omzetten van voedingsstoffen, het verwijderen van giftige stoffen uit het bloed en het opslaan van vitamines en mineralen. De lever heeft een verbazingwekkend vermogen om zichzelf te herstellen en te regenereren, en voeding speelt een cruciale rol in dit proces.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET l/d Liver Care Hondenvoer te blijven voeren om de gezondheid van de lever te helpen ondersteunen, zelfs nadat de leversymptomen verbeteren. Vraag je dierenarts hoe PRESCRIPTION DIET voer je hond kan helpen te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, PRESCRIPTION DIET hondenvoer is de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Help ons een verschil te maken in het leven van asieldieren. Hill's voer heeft al meer dan 9 miljoen asieldieren wereldwijd geholpen bij het vinden van een nieuw thuis. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als nat voer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Gecontroleerd niveau van goed verteerbare eiwitten
 • Laag kopergehalte om ophoping in de lever te minimaliseren
 • Klinisch bewezen antioxidanten

Hoe het helpt:

 • Helpt het leverweefsel zichzelf te herstellen
 • Helpt bij het voorkomen van voedingstekorten en -overschotten gerelateerd aan leverproblemen
 • Ondersteunt een gezond immuunsysteem
 • S+OXSHIELD: samengesteld om een urinewegomgeving te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet l/d droog hondenvoer is een dieetvoeding voor huisdieren die alle voeding biedt die een hond nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet-voedingen een hond kunnen helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 11 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, bijproducten van plantaardige oorsprong, vlees en dierlijke bijproducten, eieren en eibijproducten, mineralen, diverse suikers. Eiwitbronnen: Sojameel, maïsglutenmeel, rijsteiwitconcentraat.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 6,3%, Vetgehalte 8,0%, Ruwe celstof 1,0%, Ruwe as 1,7%, Vocht 66,9%, Calcium 0,26%, Fosfor 0,20%, Natrium 0,07%, Kalium 0,27%, Magnesium 0,03%; per kg: Vitamine A 7.657 IE, Vitamine D3 459 IE, Totaal koper 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 2,7 mg, 3b202 (Jodium) 0,3 mg, 3b405 (Koper) 0,3 mg, 3b502 (Mangaan) 2,5 mg, 3b503 (Mangaan) 0,6 mg, 3b603 (Zink) 48,5 mg, 3b801 (Seleen) 0,1 mg.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 370 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.25 + -5 g
2 0.25 + 15 g
4 0.25 + 45 g
5 0.5 + 25 g
10 0.5 + 90 g
20 1 + 125 g
30 1 + 220 g
40 1 + 305 g
50 2 + 250 g
60+ 2 + 6 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid — blik (370g)
1 1/4
2 1/3
4 2/3
5 2/3
10 1 1/4
20 2
30 2 2/3
40 3 1/4
50 4
60+ 25 g per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen