Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare + Metabolic Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN

1.5kg, 12kg

605852

605856

Hill's Prescription Diet c/d Multicare + Metabolic Hondenvoer is een volledig dieetvoeder voor het verminderen van het terugkeren van struvietstenen, het oplossen van struvietstenen, het verminderen van de vorming van oxalaatstenen en het verminderen van overgewicht bij volwassen honden. Dit voeder heeft een lage energiedichtheid, urine-onderverzadigende eigenschappen voor struviet, urine-alkaliserende eigenschappen en een laag gehalte aan magnesium, calcium en vitamine D.

Voeding om de gezondheid van de urinewegen van je hond te bevorderen en gewichtsbeheersing te ondersteunen

BEHOEFTE

Urinewegen, Gewichtcontrole

SMAAK

Origineel

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare + Metabolic is klinische voeding om de gezondheid van de urinewegen en het gewicht van je hond te helpen beheersen. Het is een Urinary Care hondenvoer dat het risico op struviet- en calciumoxalaatstenen vermindert. PRESCRIPTION DIET c/d Multicare + Metabolic helpt voor gewichtsbeheersing waarvan klinisch is bewezen dat het het gewicht vermindert. Deze hondenbrokken hebben een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn.


Zelfs een pondje teveel kan invloed hebben op de levenskwaliteit van je hond. Het kan de band met jou en je gezin beïnvloeden, want extra gewicht betekent minder speeltijd, beperkt de mobiliteit en heeft invloed op de gezondheid. Overgewicht kan de algemene levenslange gezondheid van je hond negatief beïnvloeden. Het handhaven van het ideale gewicht kan de levensverwachting helpen beïnvloeden door het risico op gewichtsgerelateerde aandoeningen te verminderen.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET c/d Multicare + Metabolic Hondenvoer te blijven voeren om gezonde urinewergen en een gezond gewicht te helpen ondersteunen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Gecontroleerde niveaus van mineralen om de urinewegen gezond te houden
 • Ondersteunt een optimale blaasomgeving voor de toekomstige gezondheid van de urinewegen
 • Synergistische mix van ingrediënten voor de stofwisseling van je hond

Hoe het helpt:

 • Samengesteld om struvietblaasstenen te helpen oplossen
 • Helpt een gezonde blaas te behouden
 • Voeding die zichtbaar gewichtsverlies ondersteunt

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet c/d Multicare + Metabolic Droogvoer voor Honden ondersteunt de gezondheid van de urinewegen en biedt de voeding die je hond nodig heeft tijdens gewichtsverlies en -behoud. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Plantaardige eiwitextracten, granen, bijproducten van plantaardige oorsprong, oliën en vetten, groenten, vlees en dierlijke bijproducten, mineralen, zaden, week- en schaaldieren. Urinealkaliserende stoffen: Kaliumcitraat (8 g/kg), Calciumcarbonaat (10 g/kg).

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 25,6%, Vetgehalte 10,8%, Ruwe celstof 13,2%, Chloriden 0,59%, Zwavel 0,51%, Ruwe as 5,1%, Calcium 0,74%, Fosfor 0,53%, Natrium 0,23%, Kalium 0,75%, Magnesium 0,07%, Hydroxyproline 0,01%; per kg: Vitamine A 9.566 IE, Vitamine D3 715 IE, Vitamine E 675 mg, Bèta-caroteen 2 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 82,4 mg, 3b202 (Jodium) 1,3 mg, 3b405 (Koper) 8,1 mg, 3b502 (Mangaan) 8,5 mg, 3b603 (Zink) 171 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met natuurlijk antioxidant. Metaboliseerbare energie (berekend): 13,0 MJ/kg.

Gewichtscontrole

Ideale gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - (gram) - Onderhoud volwassen dier Dagelijkse hoeveelheid - (gram) - Gewichtsverlies
1 35 25
2 60 40
4 100 65
5 120 75
10 205 125
20 340 215
30 460 290
40 575 360
50 680 425
60 780 485
60+ 122 per 10 kgs 76 per 10 kgs

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3102 kcal/kg (310 kcal/100g)

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 27.9 %
Vet 11.8 %
Koolhydraten (NFE) 40.2 %
Ruwe celstof 14.4 %
Calcium 0.81 %
Fosfor 0.57 %
Kalium 0.82 %
Natrium 0.25 %
Magnesium 0.076 %
Omega 3-vetzuren 0.83 %
L-carnitine 377.5 ppm
Glucosamine 491 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen